Journal

Savette

Savette

I en verden som stadig søker det moderne og nyskapende, er det noe spesielt med å omfavne tradisjon og håndverk. Dette er akkurat hva Savette, et smykke av et skinnmerke grunnlagt av Amy Zurek i 2020, handler om. Med en unik visjon om å forene tidløs skjønnhet med moderne design, har Savette funnet sin plass i hjerter og garderober til de som verdsetter ekte håndverk og kvalitet. 

Capsule Wardrobe

Capsule Wardrobe

Hvordan lage en kapselgarderobe som varer? En kapselgarderobe handler om å skape en liten samling allsidige, høykvalitetsplagg som kan blandes og matches for å lage ulike antrekk over en lenger periode. Vi har samlet de beste tipsene for å hjelpe deg med å bygge en varig kapselgarderobe. 

TOTEME

TOTEME

Diskret eleganse beskriver TOTEME, som er kjent for sitt minimalistiske og sofistikerte design. Merket ble etablert i 2014 av paret Elin Kling og Karl Lindman i New York. Paret har en forkjærlighet for The Big Apple og Elin Kling, som er drivkraften bak merkets nøye utvalgte designplagg, henter inspirasjon fra mangfoldet av stiler i den store byen som hun blander inn med skandinavisk minimalisme. 

Khaite - The Feminine Unique

Khaite - The Feminine Unique

New York-baserte KHAITE (uttales engelsk 'kate') ble grunnlagt i 2016 av Catherine Holstein og er et merke som raskt har blitt en favoritt blant kvinner som har vært på jakt etter polerte hverdagsfavoritter.

Lié Studio

Lié Studio

Lié Studio er smykkemerket for personen som ellers ikke er en smykke-person. Slik omtaler Vogue Scandinavia det danske it-merket. På bare ett år har Lié Studio blitt et av Skandinavias kuleste tilbehørsmerker, med klassiske smykker, med en moderne tvist. 

Après-ski in style

Après-ski in style

Slopestyle eller streetstyle i påsken? Vi har samlet våre favoritter som du kan bruke om du så skal svinge deg etter noen runder i bakken, eller drikke cappuccino i solen i storbyen. 

Amina Muaddi

Amina Muaddi

Amina Muaddi er designeren på alles lepper – og ønskelister. Selv er hun vokst opp mellom Jordan, Romania og Italia og har en allsidig bakgrunn fra motebransjen, som omfatter både design og magasin.

The Bridal Edit

The Bridal Edit

Vi oppsummerer våre beste tips som vil bidra til en god investering, og har samlet våre favorittprodukter for anledningen i The Bridal Edit.

Lanvin

Lanvin

Lanvin er et fransk motehus som ble grunnlagt i 1889 av Jeanne Lanvin, og er i dag det tredje eldste av de gjenværende franske motehusene (etter Hermès fra 1837 og Louis Vuitton fra 1854)

Emilia Wickstead

Emilia Wickstead

Emilia Wickstead er et motehus som ble grunnlagt av designeren med samme navn i 2012. Hennes design er kjent for sofistikerte, feminine silhuetter med en moderne vri og iøyenfallende detaljer. Klærne hennes skiller seg også ut med sine, ofte, sterke farger og mønster.

All dressed up and Manolos to go!

All dressed up and Manolos to go!

Hver sesong byr på anledninger med fest og moro og festantrekket skal på om det så er julebord, bryllup eller jubileum. Og når vi pynter oss, er vakre sko hovedingrediensen. Vi sier bare: Manolo. Blahnik. Du har sko, også har du Manolo Blahnik. Vi har en mistanke om at den spanske designeren også er drømmetyder - for hver gang vi pakker opp sko fra Manolo er det som en drøm som går i oppfyllelse.

Maison Alaïa

Maison Alaïa

"My obsession is to make women beautiful. When you create with that in mind, things can't go out of fashion." Azzedine Alaïa

Rhanders - Hansker siden 1811

Rhanders - Hansker siden 1811

Rhanders er et av verdens eldste merker innen håndverk av skinnhansker og ble opprettet i 1811. De har produsert hansker for den danske kongefamilie og garde i flere generasjoner og er kjent for sin gode kvalitet og den luksuriøse følelsen det myke skinnet gir.

Goossens

Goossens

House of Goossens hos Vincci. Den fraske juveleren, også kjent som "Monsieur Bijou", har laget smykker og objekter for franske motehus som Yves Saint Laurent, Cristóbal Balenciaga, Christian Dior, Hubert de Givenchy, Celine og Christian Lacroix - og denne tradisjonen lever videre gjennom husets atelier i Paris.

Innkjøpernes favoritter

Innkjøpernes favoritter

Fra en travel hverdag til vakre vårkvelder. På ønskelisten denne sesongen har vi fokusert på plagg, tilbehør og skjønnhetsprodukter som holder høy kvalitet og som får oss til å føle oss like bra som vi ser ut. Produkter vi vil bruke hver dag og plagg som enkelt kan styles opp og ned. Dette ønsker innkjøperne våre seg fra Vincci og The Apothecary denne sesongen.

KHAITE DENIM

KHAITE DENIM

Khaite er et New York basert merke som raskt har blitt kjent for sine jeans, og det ikke er så rart – de er fantastiske og blant de jeansene vi mener er de fineste!

50 år med Manolo Blahnik

50 år med Manolo Blahnik

I 50 år har den spanske designeren inspirert oss, begeistret oss, og skapt sko som nærmest er blitt et symbol for drømmer som går i oppfyllelse.

×