Journal

Goossens

House of Goossens hos Vincci. Den fraske juveleren, også kjent som "Monsieur Bijou", har laget smykker og objekter for franske motehus som Yves Saint Laurent, Cristóbal Balenciaga, Christian Dior, Hubert de Givenchy, Celine og Christian Lacroix - og denne tradisjonen lever videre gjennom husets atelier i Paris.

TID FOR HØSTGARDEROBEN

Høsten kryper nærmere og vi gleder oss til å sitte under et pledd, tenne lys, drikke noe varmt og, ikke minst: kle oss i lun strikk og jakker og lag-på-lag. Det er ikke så mye som skal til for en komplett høstgarderobe. Plagg som kan brukes år etter år er nøkkelen til en velvalgt garderobe.

Innkjøpernes favoritter

Fra en travel hverdag til vakre vårkvelder. På ønskelisten denne sesongen har vi fokusert på plagg, tilbehør og skjønnhetsprodukter som holder høy kvalitet og som får oss til å føle oss like bra som vi ser ut. Produkter vi vil bruke hver dag og plagg som enkelt kan styles opp og ned.

Dette ønsker innkjøperne våre seg fra Vincci og The Apothecary denne sesongen.

KHAITE DENIM

Khaite er et New York basert merke som raskt har blitt kjent for sine jeans, og det ikke er så rart – de er fantastiske og blant de jeansene vi mener er de fineste!

50 år med Manolo Blahnik

I 50 år har den spanske designeren inspirert oss, begeistret oss, og skapt sko som nærmest er blitt et symbol for drømmer som går i oppfyllelse.