Journal

Emilia Wickstead

Emilia Wickstead er et motehus som ble grunnlagt av designeren med samme navn i 2012. Hennes design er kjent for sofistikerte, feminine silhuetter med en moderne vri og iøyenfallende detaljer. Klærne hennes skiller seg også ut med sine, ofte, sterke farger og mønster.

FESTSESONGEN ER HER

Festsesongen nærmer seg med stormskritt! For å gjøre det litt enklere, har vi samlet alle våre fineste kjoler, dresser og tilbehør, slik at du kan finne det perfekte festantrekk. SE FESTKOLLEKSJON MED PARTY-ANTREKK OG TILBEHØR HER Bukse og blazer fra The Row og kjole fra Khaite TILBEHØR OG SKO Smykker fra KhaitexElhanati og sko fra Amina Muaddi

BYGG EN TIDLØS CAPSULE WARDROBE

Det er ikke så mye som skal til for en komplett basegarderobe. Vi har funnet ni wardrobe staples som er tidløse og som kan kombineres på utallige måter.

All dressed up and Manolos to go!

Hver sesong byr på anledninger med fest og moro og festantrekket skal på om det så er julebord, bryllup eller jubileum. Og når vi pynter oss, er vakre sko hovedingrediensen. Vi sier bare: Manolo. Blahnik. 

Maison Alaïa

Den tunisiske coutourier Azzedine Alaïa er én av vår tids mest toneangivende designere. Med bakgrunn som skredder for blant annet Christian Dior og Thierry Mugler, skapte han seg et stort navn på 80-tallet og ble verdenskjent for sine feminine, skulpturelle og skreddersydde kreasjoner.

Rhanders - Hansker siden 1811

Rhanders er et av verdens eldste merker innen håndverk av skinnhansker og ble opprettet i 1811. De har produsert hansker for den danske kongefamilie og garde i flere generasjoner og er kjent for sin gode kvalitet og den luksuriøse følelsen det myke skinnet gir.