Journal

The Row - Luxury Essentials

The Row - Luxury Essentials

Bli kjent med The Row - merket som tilbyr "understated luxury" og utsøkt kvalitet.

Ballerinas - En allsidig favoritt

Ballerinas - En allsidig favoritt

Ballerinas - En allsidig favoritt

Toteme Spring Summer 2024

Toteme Spring Summer 2024

A study of modern Scandinavian style

Festsesongen hos VINCCI

Festsesongen hos VINCCI

Velkommen til festsesongen hos Vincci – destinasjonen for tidløs eleganse og sofistikerte stilvalg!

De beste vinterskoene

De beste vinterskoene

Om du så ser etter de perfekte, klassiske ankelstøvlettene, chunky boots eller chice ridestøvler, finnes det et par støvletter som passer akkurat deg! Vi har funnet våre favoritter som er moteriktige og som du vil elske i år etter år.

Veskene du har livet ut

Veskene du har livet ut

Mote og stil er subjektivt, men hva med det tidløse? Med ulike stiler og smaker når det kommer til klesplagg og tilbehør, kan vi alle ha tanker om hva som er tidløst med vår egen garderobe i tankene. Vi tar en titt på de ulike motehusene og deres signatur-vesker for å finne den perfekte, tidløse vesken som passer din stil.

Soft Goat

Soft Goat

Kvalitet, bærekraft og slow-fashion klinger synonymt med det svenske kasjmirmerket Soft Goat. Merket ble etablert i 2011 av de gode vennene Stephanie Bergström og Erik Magnuson og har i dag tatt verden med storm med sitt tidløse design og utsøkte håndverk og kvalitet.  

Vincci pusser opp!

Vincci pusser opp!

Butikken skal gjennomgå en omfattende renovering fra 16. oktober, og vi kan knapt vente på resultatet.

Savette

Savette

I en verden som stadig søker det moderne og nyskapende, er det noe spesielt med å omfavne tradisjon og håndverk. Dette er akkurat hva Savette, et smykke av et skinnmerke grunnlagt av Amy Zurek i 2020, handler om. Med en unik visjon om å forene tidløs skjønnhet med moderne design, har Savette funnet sin plass i hjerter og garderober til de som verdsetter ekte håndverk og kvalitet. 

Capsule Wardrobe

Capsule Wardrobe

Hvordan lage en kapselgarderobe som varer? En kapselgarderobe handler om å skape en liten samling allsidige, høykvalitetsplagg som kan blandes og matches for å lage ulike antrekk over en lenger periode. Vi har samlet de beste tipsene for å hjelpe deg med å bygge en varig kapselgarderobe. 

TOTEME

TOTEME

Diskret eleganse beskriver TOTEME, som er kjent for sitt minimalistiske og sofistikerte design. Merket ble etablert i 2014 av paret Elin Kling og Karl Lindman i New York. Paret har en forkjærlighet for The Big Apple og Elin Kling, som er drivkraften bak merkets nøye utvalgte designplagg, henter inspirasjon fra mangfoldet av stiler i den store byen som hun blander inn med skandinavisk minimalisme. 

Khaite - The Feminine Unique

Khaite - The Feminine Unique

New York-baserte KHAITE (uttales engelsk 'kate') ble grunnlagt i 2016 av Catherine Holstein og er et merke som raskt har blitt en favoritt blant kvinner som har vært på jakt etter polerte hverdagsfavoritter.

Lié Studio

Lié Studio

Lié Studio er smykkemerket for personen som ellers ikke er en smykke-person. Slik omtaler Vogue Scandinavia det danske it-merket. På bare ett år har Lié Studio blitt et av Skandinavias kuleste tilbehørsmerker, med klassiske smykker, med en moderne tvist. 

Après-ski in style

Après-ski in style

Slopestyle eller streetstyle i påsken? Vi har samlet våre favoritter som du kan bruke om du så skal svinge deg etter noen runder i bakken, eller drikke cappuccino i solen i storbyen. 

Amina Muaddi

Amina Muaddi

Amina Muaddi er designeren på alles lepper – og ønskelister. Selv er hun vokst opp mellom Jordan, Romania og Italia og har en allsidig bakgrunn fra motebransjen, som omfatter både design og magasin.

The Bridal Edit

The Bridal Edit

Vi oppsummerer våre beste tips som vil bidra til en god investering, og har samlet våre favorittprodukter for anledningen i The Bridal Edit.

Lanvin

Lanvin

Lanvin er et fransk motehus som ble grunnlagt i 1889 av Jeanne Lanvin, og er i dag det tredje eldste av de gjenværende franske motehusene (etter Hermès fra 1837 og Louis Vuitton fra 1854)

Emilia Wickstead

Emilia Wickstead

Emilia Wickstead er et motehus som ble grunnlagt av designeren med samme navn i 2012. Hennes design er kjent for sofistikerte, feminine silhuetter med en moderne vri og iøyenfallende detaljer. Klærne hennes skiller seg også ut med sine, ofte, sterke farger og mønster.

All dressed up and Manolos to go!

All dressed up and Manolos to go!

Hver sesong byr på anledninger med fest og moro og festantrekket skal på om det så er julebord, bryllup eller jubileum. Og når vi pynter oss, er vakre sko hovedingrediensen. Vi sier bare: Manolo. Blahnik. Du har sko, også har du Manolo Blahnik. Vi har en mistanke om at den spanske designeren også er drømmetyder - for hver gang vi pakker opp sko fra Manolo er det som en drøm som går i oppfyllelse.

Maison Alaïa

Maison Alaïa

"My obsession is to make women beautiful. When you create with that in mind, things can't go out of fashion." Azzedine Alaïa

Rhanders - Hansker siden 1811

Rhanders - Hansker siden 1811

Rhanders er et av verdens eldste merker innen håndverk av skinnhansker og ble opprettet i 1811. De har produsert hansker for den danske kongefamilie og garde i flere generasjoner og er kjent for sin gode kvalitet og den luksuriøse følelsen det myke skinnet gir.

Goossens

Goossens

House of Goossens hos Vincci. Den fraske juveleren, også kjent som "Monsieur Bijou", har laget smykker og objekter for franske motehus som Yves Saint Laurent, Cristóbal Balenciaga, Christian Dior, Hubert de Givenchy, Celine og Christian Lacroix - og denne tradisjonen lever videre gjennom husets atelier i Paris.

Innkjøpernes favoritter

Innkjøpernes favoritter

Fra en travel hverdag til vakre vårkvelder. På ønskelisten denne sesongen har vi fokusert på plagg, tilbehør og skjønnhetsprodukter som holder høy kvalitet og som får oss til å føle oss like bra som vi ser ut. Produkter vi vil bruke hver dag og plagg som enkelt kan styles opp og ned. Dette ønsker innkjøperne våre seg fra Vincci og The Apothecary denne sesongen.

KHAITE DENIM

KHAITE DENIM

Khaite er et New York basert merke som raskt har blitt kjent for sine jeans, og det ikke er så rart – de er fantastiske og blant de jeansene vi mener er de fineste!

×