OFTE STILTE SPØRSMÅL

Jeg har sett et produkt hos Vincci Akersgata, men jeg finner det ikke på Vincci.no. Kan jeg kjøpe dette via nettbutikken?

CELINE og DIOR føres kun i vår fysiske butikk i Oslo, men alle andre merker og varer er tilgjengelig i vår nettbutikk. Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder så godt vi kan, så dersom du ikke finner produktet du ønsker å kjøpe på www.vincci.no kan du ringe oss på 916 11 920 og handle via Vipps Bedrift, noe som er enkelt, trygt og gebyrfritt. Vi sender til hele Norge.

Jeg har sett et produkt på Instagram / Facebook, men jeg finner det ikke på Vincci.no. Kan jeg kjøpe dette via nettbutikken?

CELINE og DIOR føres kun via vår fysiske butikk i Oslo, men alle andre merker er tilgjengelig i vår nettbutikk. Dersom du ikke finner produktet du ser etter, kan du ta kontakt med oss på 916 11 920 eller nettbutikk@vincci.no.

Vi jobber så godt vi kan med å holde nettbutikken oppdatert. Vi tar alle bilder selv, noe som dessverre kan medføre at nyheter kommer fortere ut i butikk enn på nett. Men, vi minner om at du kan handle med oss via telefon/Instagram og Vipps bedrift, noe som er like enkelt, trygt og gebyrfritt.

Jeg finner ikke størrelsen min i nettbutikken, har dere den i butikken?

Vår nettbutikk deler samme lagerbeholdning med vår fysiske butikk, og dersom vi er utsolgt for en størrelse i vår nettbutikk, er vi dessverre utsolgt for den i vår fysiske butikk også.

Gjelder det vårt basesortiment, som for eksempel Khaite Jeans, får vi stort sett påfyll av størrelser og vi kan føre deg opp på vår ringeliste og gi deg beskjed når størrelsen din er tilbake på lager.

Ringeliste

Hos Vincci fører vi en ringeliste. Er det et produkt vi er utsolgt for eller venter, kan vi føre opp ditt navn og tlf nummer og gi deg beskjed så fort varen har ankommet butikken. Dette er ikke en venteliste og vi holder ikke av varen – vi sender kun en tekstmelding med beskjed om at varen har ankommet. Du må selv ta ansvar for å ta kontakt med oss dersom du ønsker å kjøpe produktet.

Send en mail til nettbutikk@vincci.no så fører vi deg opp!

Hvilke betalingsmetoder finnes?

Vincci tilbyr betaling via VISA, MASTERCARD og KLARNA gjennom vår nettbutikk (alle transaksjoner går via Klarna, selvom du betaler med kort). Du kan også betale via Vipps via vår fysiske butikk.

Må jeg ha en konto for å bestille?

Det er helt valgfritt å opprette konto, og du kan handle hos oss som gjest. Fordelen ved å ha en profil er at du kan ha oversikt over dine ordre, og lagre adresser og annen info.

Kan jeg kansellere eller endre en bestilling?

Etter ordren er sendt vil eneste alternativ være å benytte seg av din angrerett. Skulle du ha forespørsler før den tid kan du kontakte oss på 916 11 920 / 22 41 03 00, eller send en mail til nettbutikk@vincci.no. Vi vil naturligvis gjøre det vi kan for at du skal bli fornøyd.

Hva koster frakt?

Alle ordre over 5000 kroner sendes fraktfritt. Dersom kjøpet er under 5000 kroner, koster frakt 179 kroner.

Hvor lang tid tar dere før jeg mottar min ordre?

Det vil variere litt basert på hvilken dag du legger bestillingen. Med DHL beregner vi 1 – 3 virkedager. Alle ordre som kommer inn før kl 15.00 blir sendt samme dag.

Vi gjør naturligvis det vi kan for at du skal motta din ordre så raskt som mulig. Dessverre kan det oppstå situasjoner der vi er utsolgt for en vare. Du vil naturligvis få beskjed om dette så fort som mulig og din konto vil ikke belastes.

Hvordan sporer jeg en ordre?

Du vil motta sporingsnummer per SMS så fort dette er klart fra DHL.

Sender dere til utlandet?

Vi sender foreløpig kun til Norge.

Kan jeg bytte til en annen størrelse eller vare?

Alle varer kjøpt i vår nettbutikk kan byttes til andre størrelsen eller varer innen 14 dager fra varen er utlevert. Unntak er øredobber eller undertøy/badetruser. Av hygeneårsaker, bytter ikke disse kategoriene.

Hvordan bytter man?

For å forsikre at varen du ønsker ikke blir utsolgt, oppretter du et nytt kjøp på produktet du ønsker å bytte til. Velg klarna faktura som betalingsalternativ, og din bestilling blir behandlet med det samme. Så fort vi mottar produktet som skal returneres, refunderes dens beløp. Husk å betal faktura innen forfallsdato! Returinstrukser ser du her.

Varen må være ubrukt og i samme tilstand som mottatt.

Kan jeg bytte i butikk?

Vi bytter selvfølgelig alle nettkjøp i butikk, gitt at vi har størrelsen eller varen du ønsker. Dette må skje 14 dager innen varer er hentet i butikk eller utlevert.

Kan jeg bytte i butikk mot varer som ikke selges i nettbutikken?

Ja, men de må først håndteres som returer i vår nettbutikk. Bytte må skje innen 14 dager fra utlevering.

Dersom du ikke har mulighet til å besøke kan vi gjøre bytte per telefon, tekstmelding, Instagram eller mail via Vipps Bedrift.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Har du mottatt en vare som er feil størrelse eller ikke helt som forventet, har du 14 dagers angrerett fra varen er utlevert eller hentet i butikk. Varen må være ubrukt og i samme tilstand som mottatt.

Du har 3 returalternativer:

  1. Du av benytte deg av vår returtjeneste. Da går du til hit. Denne tjenesten koster 179 kroner.
  2. Du kan returnere i vår fysiske butikk.
  3. Send på egent initiativ. Vi oppfordrer til å sende med sporing, samt sende oss sporingsnummeret per mail (nettbutikk@vincci.no). Dette vil bidra til en trygg og rask retur. Dersom du sender uten sporingsnummer, ber vi deg likevel informere oss om returen slik at vi vet at det er noe på vei til oss. Husk at du er ansvarlig for produktet inntil vi har mottatt returen.

Hvem står for returforsendelsen?

Vincci dekker ikke returkostnader. Dette er en avgjørelse vi har tatt med hensyn til miljøet; vi ønsker å minimere antall pakker i forsendelse, samt minske unødvendig bruk av emballasje.

Dersom du er usikker på størrelser, passform, farge eller hva enn det skulle være hjelper vi deg veldig gjerne via telefon, mail eller Instagram.

×