Veskene du har livet ut

Veskene du har livet ut

Mote og stil er subjektivt, men hva med det tidløse? Med ulike stiler og smaker når det kommer til klesplagg og tilbehør, kan vi alle ha tanker om hva som er tidløst med vår egen garderobe i tankene. Vi tar en titt på de ulike motehusene og deres signatur-vesker for å finne den perfekte, tidløse vesken som passer din stil.  


The Row

Siden lanseringen i 2006 har Mary Kate og Ashley Olsens merke The Row blitt assosiert med "understated luxury". For den som setter pris på håndverk av ypperste kvalitet, bør The Row stå høyt på ønskelisten når du ser etter en veske å investere i. Alle veskene er laget i Italia av det fineste skinn og har stemplet inn logoer du må se etter to ganger for å legge merke til - klassisk og smakfullt! Margaux-vesken er en sofistiket, håndholdt veske som passer perfekt for den som må ha med seg mye i hverdagen. For noe mer nedtonet og minimalistisk er N/S Park Tote blitt en favoritt blant mange for sitt store rom og allsidige bruk. Den kommer i tre forskjellige størrelser og er den perfekte hverdagsveske uansett anledning. For den perfekte vesken som tar deg fra hverdag til fest, er den elegante Sofia-vesken det beste valget! Den er det mest klassiske en kan tenke seg, når man forestiller seg den perfekte, lille veske. Uansett stil og garderobe, vil veskene fra The Row skli rett inn.

Jil Sander

Jil Sander "The Queen of Less", en annen minimalistisk dronning som inntok moteverdenen på midten av 70-tallet. Det var likevel ikke før på 90-tallet at hennes minimalistiske og androgyne tilnærming til mote ble satt ordentlig pris på. Alle veskene er laget i Italia og er av kvalitetsskinn og godt håndverk, og de har et slikt minimalistisk og rent uttrykk at de kan brukes av hvem som helst. Tangle-vesken er kalt opp etter sin flettede stropp og vesken i seg selv er strukturert til å få plass til dine viktigste ting i hverdagen. Den har rette, rene linjer og passer alle og enhver som er på farten. På den annen side er Empire en mer elegant veske, men den beholder fortsatt det rene uttrykket og har et unisex-preg. For den som leter etter den beste hverdagsveksen til jobb og reise fra Jil Sander, bør vende blikket mot Wander Square Medium som har mye plass, og mer til, til alt du trenger.

Savette

Savette kom til liv av tidligere designer for både Khaite og The Row; Amy Zurek. Hun er opptatt av arvegods og er inspirert av sin mor og mormor, to moteikoner hun ser opp til, som har inspirert Savettes rene og sofistikerte design. Veskene har et diskret uttrykk og kan gjenkjennes ved små detaljer, som den dekorative låsen. Tondo-vesken, som også er én av favorittene til designeren selv, har en elegant form, men er avrundet og myk slik at den er den perfekte hverdagsvesken: elegant, men en smule avslappet. For en mer elegant touch til hverdagsantrekket, er Symmetry 26 et godt valg. Den har rette, rene linjer og har, som flere av veskene fra Savette, en funksjonell three-way-stropp. Denne tar deg enkelt fra hverdag til fest! Symmetry Pochette er merkets mest elegante design, en liten, håndholdt veske inspirert av det man ser for seg som den klassiske håndvesken med trapes-form.


KHAITE

Cool Girl-merket Khaite har tatt verden med storm siden sin entré i moteverden i 2016. Designeren Catherine Holstein henter inspirasjon fra power women, kraftige silhuetter og sterke kontraster hun finner i sitt elskede New York. Khaite er en investering i quiet luxury og du finner enkelt en favoritt blant merkets signatur-vesker. Lotus Tote er inspirert av foldene og formen til et mykt skjerf, samtidig som den har en strukturert form, og har rom til dine viktigste eiendeler i en hektisk hverdag. Den kommer i to størrelser, så du kan velge den som passer som en jobb- eller reiseveske eller en liten byveske som du slenger over armen. Den perfekte, lille hverdagsvesken, må være Elena Shoulder Bag som er inspirert av den klassiske box-vesken, men i en slouchy versjon slik at den blir den perfekte kombinasjon av det klassiske og moderne. En strammere og mer minimalistisk type, er den enkle toten Amelia som er en klassisk håndholdt veske med et stort rom, som er ypperlig til laptop eller på reise.


Toteme

Det minimalistiske merket Toteme ble lansert av moteguru Elin Kling i 2014. Med én fot i Stockholm og én fot i New York har Toteme utviklet seg til å bli en ledende merke innen quiet luxury med sine logo-løse design og, nå, siden 2022, for sine luksus-vesker. T-lock har raskt tatt verden med storm og har blitt sett på fashionistaer som Katie Holmes. Vesken har et karaktertisk, men tidløst utseende med sin myke, men strukturerte form og en enkel lås formet som en T. Den kommer i kamel, sort og melkevhitt og har til og med en lillesøster, T-lock Clutch. Hvis du ønsker en enklere veske som har plass til laptop og mindre nødvendigheter, er Slim Tote Bag et godt valg - den gir deg akkurat det den lover! Toteme har også redefinert den klassiske bucket-vesken og har med dette laget, ja du gjettet riktig, Bucket Bag. Vesken er skulpturell og funksjonell med sin håndholdte, brede stropp og avtagare skulderstropp. Denne tar du med deg fra hverdagen, til kaffe på fortauskafé og til sene restaurantbesøk.


Alaïa

Den legendarisk designeren Azzedine Alaïa er kjent for å fremheve det feminine med skarpe kontraster, cut-outs og myke silhuetter. Veskene er designet med samme visjon med ulik inspirason, men med funksjonalitet og eleganse som de viktigste støttespillerne. Mina Tote bærer du som et stykke kunst! Vesken er "lazer cut" med Alaïas signatur-mønster som er inspirert av vinduer i arabisk arkitektur, såkalt mashrabiya. Mina kommer i flere størrelser og du kan ha alt fra store reisevesker, til den lille partyvesken - uansett størrelse er den allsidig i sitt bruk. Vi kan ikke glemme å navne vesken som vant alle våre hjerter i 2022 - it-vesken Le Cœur. Den hjerteformede vesken tok verden med storm og er fortsatt ettertrakted for sitt vakre utseende, men også sin gode plass! Som designeren Pieter Mulier sa til motemagasinet Harper's Bazaar "They understood that they could wear it from morning to evening. Almost like a jewel - a very desireable, feminie and 'cute' jewel'". En annen, litt mer understated, favoritt fra Alaïa er Le Papa som er oppkalt etter kallenavnet til den tidligere designeren. Vesken spiller på det klassiske, men har sine unike detaljer og er den perfekte, lille sorte (men bare de som vet, de vet!).

×