De beste vinterskoene

De beste vinterskoene

Om du så ser etter de perfekte, klassiske ankelstøvlettene, chunky boots eller chice ridestøvler, finnes det et par støvletter som passer akkurat deg! Vi har funnet våre favoritter som er moteriktige og som du vil elske i år etter år.


Den knehøye støvletten

Den knehøye støvletten forlater aldri motebildet og finnes i flere silhuetter og fasonger. Varianten med stiletthæl og spiss tå som tok 90-tallet med storm har funnet sin vei tilbake i rekken (selv om vi mener denne alltid aktuell), men blir nå sett med spennende detaljer som martinihæl som Fiona Boot fra Amina Muaddi eller ekstra utsmykning som Pliniahi med krystallspenne fra Manolo Blahnik. For et mer avslappet og chic antrekk, er også den flate støvletten alltid en garderobevinner. Ridestøvlene er tilbake for fullt og du kan finne din klassiske favoritt fra Jil Sander eller Dear Frances. For et mer trendy valg, kan Marfa Boot fra cool-girl-merket Khaite være den mest aktuelle; smørmykt skinn og cowboy-liknende proposjoner gir et trendy, men tidløst uttrykk.


Ankelstøvletten

Ankelstøvletten er helten til vide jeans og dressbukser og er nedtonede og praktiske i hverdagen. Den finnes i flere varianter. som alle er stilsikre valg, og vi ønsker oss gjerne alle de forskjellige typene til ulike formål. Spirit Boot fra Dear Frances er elegant og har en klassisk silhuett, samtidig som den stødige blokkhælen gjør den enkel og komfortabel å bruke. Om du står lenge på bena kan en lavere hæl som Tirassa fra Manolo Blahnik være det riktige valget, eller Gem Boot Fra Dear Frances som henter inspirasjon fra chelsea-booten. Den chunky hælen har kommet for å bli, og vi simpelthen elsker Chunky Ankle Boot fra Dries Van Noten som er i mykt nappaskinn og har en kraftig og iøyenfallende blokkhæl.


Den kraftige booten

Combat Boot, Chunky Boot, militærstøvel - kjært barn har mange navn! Den kraftige ankelstøvletten har kommet for å bli og vi ser ulike tolkninger hos alle våre merker. Kraftige boots kan gjøre mye med et antrekk - piffe opp hverdagsantrekket til store kåper og vide jeans eller de kan være en kul kontrast til et miniskjørt eller en kjole. Ikoniske Zipped Boot fra The Row har lenge stått på fashionistaers ønskeliste med sitt røffe utseende og polerte uttrykk. Dear Frances tilbyr lace-up-boots som Hike og Park Boot med et strukturert og avslappet uttrykk i nydelig, italiensk skinn - perfekte til strømper og skjørt. Jil Sander og Dries Van Noten har solide ankelstøvletter, inspirert av chelsea-booten, med gummisåler som passer godt til det nordiske føre.

×