Nøkkelplagg for den kommende høsten

Vi er i ferd med å tre inn i en ny sesong. Skjørt og kjoler byttes ut med bukser, sommerhelene med boots, t-skjorter og topper med gensere og layering. Høsten er altså rett rundt hjørnet, men det fine med det, er nye inntrykk og nye nøkkelplagg. Denne sesongen har jordtoner blitt satt i sentrum av motebildet. Toner som burgunder, khaki og beige er stilsikre og går i ett med det vi kjenner høsten som - bladenes farger, og ønske om den lune følelsen.

Vi har samlet plaggene som sikrer deg en stilsikker sesong blant annet fra The Row, Dries Van Noten, Soft Goat, Khaite og Toteme. La deg inspirere og finn favoritter som holder deg både stilsikker og varm i de kaldere månedene som kommer.

Kordfløyel

Kordfløyel er tilbake som et must-have denne høsten. Det myke og tykke rillede stoffet er ikke bare behagelig, men også allsidig, noe som gjør det til et godt valg for en komfortabel høstgarderobe. Kombiner med deilig cashmere og loafers og du får et perfekt høstantrekk. Vår favoritt blant bukser i kordfløyel er Dan Pant fra The Row . Her har vi stylet kordbuksen med trench og strikk i nøytrale nyanser. Bruk gjerne farger i tilbehøret for å skape kontraster i antrekket.

Deilig kasjmir

Når temperaturen synker er kasjmir det ultimate valget for både komfort og stil. Den myke og varme kvaliteten er perfekt for kjølige dager og gir en følelse av hverdagsluksus. En kan trygt si at plagg av kasjmir er som en god og varm klem.

Kombinere deilig strikk med denim for en avslappet hverdagslook. Style med elegante dressbukser  eller et fotlangt skjørt for et mer sofistikert uttrykk. Gå for kasjmir denne høsten og opplev hvordan det myke materialet løfter din garderobe og samtidig holder deg varm.

 

Myke favoritter



Toteme Crewneck Cashmere Knit

Den klassiske ullkåpen

Ullkåpen er kjent for å kunne vare en livstid og er et nøkkelplagg og en glede å ha i høstgarderoben. I tillegg til å gi god varme, kan du også finne ullkåper som fungerer som statementplagg. Jeans, loafers og en høyhalset genser er en perfekt go-to enhver hverdag sammen med en kåpe. Bytt skoene ut med helede boots og noen dressbukser eller skjørt, så passer det like godt til fest eller andre formelle anledninger. Ullkåpen er altså et tidløst plagg og kommer i mange ulike former. Kort, lang, med skulderputer eller uten. Uansett er dette et plagg som er et must i enhver garderobe.

Klassiske ullkåper



Loafers

Sandaler og sommerhelene byttes ut og høstskoene er på vei inn. Blant disse finner vi loafers. Skoen er et allsidig tilskudd til enhver garderobe, og kommer i ulike former. Det første paret med loafers var designet i London og introdusert av Wildsmiths Shoes. Med tiden har dette blitt en sko du alltid kan stole på at vil løfte hverdagantrekket enten du går med en skreddersydd bukse eller en løstsittende jeans. Kombiner dem med denim og en figursydd blazer for en sofistikert silhuett eller skap kontrast med å velge loafers i metallisk sølv som Metallic Loafer fra Dries Van Noten. Utvalget fra The Row og Khaite får vi heller ikke nok av, og er sikre på at dette er en sko mange kommer til å trenge denne høsten.  




×