Layering season

Hvordan menstre Lag-på-lag styling

Når temperaturene synker og vinteren nærmer seg, blir garderoben din utfordret til å være både stilfull og funksjonell. Heldigvis gir layering – kunsten å kle seg i flere lag – deg muligheten til å uttrykke din personlige stil, samtidig som du holder deg varm.

Lag-på-lag-styling er ikke bare en nødvendighet for vinteren, men også en mulighet til å skape dybde, tekstur, og visuell interesse i antrekkene dine. Det handler om å kombinere forskjellige materialer og silhuetter for å oppnå et gjennomtenkt, sofistikert uttrykk – samtidig som du holder deg komfortabel.

Merkene vi fører, som Khaite, Toteme og The Row, er kjent for sine rene linjer og tidløs estetikk, og passer perfekt inn i en gjennomført layering-look.


Layering-forslag med Toteme 


1. Start med base-laget

En god base er avgjørende for en vellykket layering. Gå for et lett og tettsittende lag som en singlet fra Toteme, en høyhalset genser i kasjmir fra Soft Goat eller en lett t-shirt fra The Row. Disse plaggene er komfortable mot huden og gir deg et rent utgangspunkt som du kan bygge videre på.



2. Lek med teksturer


Når du legger til lag er det viktig å mikse teksturer for å gi antrekket dybde. Kombiner myke materialer som ull og kasjmir med grovere elementer som skinn eller tweed. En skinnjakke over en chunky strikkegenser skaper en perfekt balanse mellom luksus og edge.



3. Legg til en strukturert jakke eller en elegant kåpe

Det ytre laget skal ikke bare beskytte mot elementene, men også være et statement. En strukturert frakk fra Alaïa, skinnjakke fra Khaite eller en minimalistisk kåpe fra The Row er ideelle valg. Prøv også oversized silhuetter for en moderne look – de gir deg muligheten til å bruke flere lag under uten at det føles trangt.

 

Fargebruk i Layering

Når det kommer til farger, kan du enten gå for en ton-i-ton palett eller bruke kontraster for å skape en dynamisk look. Nøytrale toner som beige, grått og krem er en klassisk base som alltid fungerer, og kan lett kombineres med mer vågale farger som burgunder eller dyp grønn.

For en mer moderne tilnærming, prøv å inkludere fargerike elementer som en fargerik skjerf, hansker eller en veske – dette gir antrekket et lekent uttrykk uten å gå på kompromiss med elegansen.

 

Hos oss finner du alle nøkkelplaggene for å mestre layering denne sesongen. Fra chunky strikkegensere og luksuriøse kasjmir skjerf fra Soft Goat til elegante kåper og jakker fra Khaite, Alaïa og The Row, er vi klare for å kle deg for vinteren – med stil.

Velkommen innom for å oppdatere garderoben din med sesongens mest eksklusive lag-på-lag-plagg!

 

×