Ballerinas - En allsidig favoritt

Ballerinas - En allsidig favoritt


Tenker du ofte: "Ah, hvilke sko går til dette" ? Svaret er enkelt: Ballerinas! Det mest allsidige fottøyet uansett look eller stil.

Ballerinaskoene har fått en tydelig plass i motebildet. Ikke bare en forbigående trend, men som et stødig staple i skogarderoben. Om man ser forbi det åpenbart estetiske finner man både allsidighet og komfort i de mange variantene på markedet.

 

MESH

Både Alaia, Dear Frances og Khaite har levert ballerinaflats i mesh i flere sesonger og vi blir aldri lei. De funker like godt til jeans som til en flowy sommerkjole.

Alaia fishnet ballet flats med sin karakteristiske Mary Jane stropp er perfekt med en straight-leg jeans og en oversized t-skjorte, mens Khaite sin Maiden crocheted flat er stretchy og komfortable og er helt perfekt med maxikjoler på en varm sommerdag.

Man tenker kanskje ballerinaskoene er enklere å bruke i sommerhalvåret, men skoene kan gjerne styles med trenchcoat og ett par varme sokker, eller hva med skjørt, strømpebukser og en deilig cashmeregenser?


STRASS

Ballerinaen kan man bruke både til hverdags og fest. Ikke bare er det komfortabelt, men variantene med strass er også superfestlige og pynter opp et hvert antrekk.

Amina Muaddi Ane Crystal Lace-up Flats er perfekt til både mini- og midiskjørt slik at ankelstroppen med krystaller kommer i fokus. Alaia Strass Leather Ballet flats blir et blikkfang og gir antrekket det lille ekstra uansett om du velger bukser eller skjørt til anledningen

 


KLASSISK

Det finnes mange varianter av favorittene, men man kommer ikke unna de helt klassiske, enkle eller basic om du vil. Ensfargede og i mykt deilig skinn. De passer til en hver anleding, er komfortable og nesten et must-have om du spør oss.

Eva Two Shoe fra The Row er inspirert av den klassiske ballerinaskoen. Den er laget i delikat, mykt nappaskinn, har en avrundet tå og en sofistikert v-form foran og Glove fra samme merke er elastisk og sitter utrolig godt på foten.

Maiden flats fra Khaite i lyst lammeskinn fresher opp et hvert antrekk, samtidig som den beholder sitt minimalistiske uttrykk inspirert av den klassiske ballerinaskoen.

.

×