TOTEME

TOTEME

Diskret eleganse beskriver TOTEME, som er kjent for sitt minimalistiske og sofistikerte design. Merket ble etablert i 2014 av paret Elin Kling og Karl Lindman i New York. Paret har en forkjærlighet for The Big Apple og Elin Kling, som er drivkraften bak merkets nøye utvalgte designplagg, henter inspirasjon fra mangfoldet av stiler i den store byen som hun blander inn med skandinavisk minimalisme.

Toteme er skapt for hverdagskvinnen og har plagg og tilbehør som skaper den perfekte hverdags-, kveld og weekend-uniform med luksus i form av nedtonet eleganse og eksklusive stoffer.

Plaggene og tilbehøret tilføyer et stilrent utrykk og henger i tråd med merkets DNA om å skape en garderobe som kan kombineres på utallige måter. Merkets signatur-plagg består av den perfekte jeans, den hvite skjorten og gensere og yttertøy i ull og kasjmir.Et viktig aspekt hos TOTEME er brekraftighet; materialer er nøye utvalgt, og resirkulert kasjmir o polyester er hyppig brukt. I tillegg til kasjmir og ull-plagg, er denim og bomull-skjorter fundamentet til merket. Signaturlooken bestårgjerne av jeans, skjorter, ankelstøveletter eller mules. Og nå også den ny-lanserte T-lock vesken.

Oppdag sensommerens og høstens key-pieces hos oss!

×