Innkjøpernes favoritter

Innkjøpernes favoritter


Teutas favoritter

Butikk- og innkjøpssjef hos Vincci, Teuta Sekiraqa, har flere tidløse favoritter på vårens ønskeliste. Teuta elsker jeans som kan brukes på jobb og i hverdagen, men som også blir fantastisk med et par høye hæler på fest.

– Jeans-modellen Lawler fra Goldsign er litt høy på livet og gir lange, fine bein. Jeansen har bra passform og jeg føler meg fin i den. Denne vil jeg bruke til ulike anledninger og jeg kan enkelt style den opp og ned, med for eksempel en silkebluse og hæler.

– En jeans med bra passform som du føler deg fin i kan være vanskelig å finne, så når du først finner modellen for deg er det bare å kjøpe den i alle farger. Alle burde ha en god jeans i garderoben, for dette er et nøkkelplagg som kan styles på mange måter.

Til jeansen fra Goldsign ønsker Teuta seg et par oransje Hangisi fra Manolo Blahnik. Denne klassiske skoen blir et smykke til antrekket. Skoene kan brukes til jeans, men blir også med i sesongens bryllup og fester.

– En annen favoritt hos meg er Scarlet cardigan fra Khaite. Dette har blitt et ikonisk plagg fra merket, som veldig mange har falt for nettopp fordi den er så allsidig. Cardiganen er i 95 prosent kashmir og kan brukes til jeans, men også som en jakke over en kjole i sommer. Jeg har blitt veldig glad i denne!

– En annen garderobe-klassiker jeg ønsker meg denne sesongen er Karim Coat fra The Row. En trenchcoat slår virkelig aldri feil og denne vil være en favoritt i alle år.

Vesken Teuta ønsker seg denne våren er Margaux 17 Inside-out fra The Row. Dette er en oversized veske i god kvalitet og plass, som sørger for at du får med deg alt du trenger i en travel hverdag – men som også passer perfekt å bruke som weekend bag.

Øredobbene Teuta har på seg på bildet er fra Completedworks i modellen Stratum. De er klassisk og lett på øret, men løfter antrekket. Solbrillene er fra Celine.

Celine selges kun i butikk hos Vincci, så kontakt de om du har spørsmål eller ønsker noe tilsendt.Hos The Apothecary har Teuta klare favoritter som går igjen gjennom hele året.

– Jeg bruker ansiktskremen Kura Intuitif fra Själ, som gir godt med fuktighet og glød til huden. Etter jeg begynte å bruke denne kremen har det skjedd flere ganger at jeg har fått komplimenter for huden min. Huden min er litt tørr, men med denne får jeg fuktigheten jeg trenger – uten at den blir fet.

– Leppene mine liker jeg å holde naturlige, så nå ønsker jeg meg leppebalmen fra Dr. Barbara Sturm. Denne gir naturlig glans og godt med fuktighet til leppene.

Denne våren ønsker Teuta seg også silkeputetrekk fra Holistic Silk. Et putetrekk i silke er nydelig og behagelig, samtidig som det tar vare på både hud og hår.

– Et silkeputetrekk vil ikke absorbere produktet du har i ansiktet på natten og det gir ikke linjer i ansiktet eller frizzy hår.RMS Beauty har rene sminkeprodukter, i farger som passer alle og som er lett å bruke. Signature set er en palett med flere av merkets mest populære produkter. Størrelsen passer fint i vesken og palettet har speil. Bruk balmen på leppene og tørre områder, Lip2Cheek-produktene til å få naturlig og vakker farge på leppene og i kinnene og luminizer-produktene på toppen til å fremheve kinnben og få glød.

– Concealeren fra RMS Beauty er også helt fantastisk. Den er lett å ha med seg i vesken, dekker godt og føles bra ut på huden. Jeg bruker fargene 11 og 22, men med sommersolen vil jeg nok kun bruke fargen 22.– Duftlyset Bibliothèque fra Byredo har vi hjemme hele året. Jeg er ikke en person som bruker mye duft til vanlig, men dette duftlyset er veldig behagelig. Det dufter av blant annet tre, skinn og vanilje – og det er nok nettopp vaniljen jeg trekkes mot.  

Byredo selges kun i butikk hos The Apothecary, så kontakt butikken om du ønsker noe tilsendt.


Birgittes favoritter


Eier av The Apothecary og Vincci, Birgitte Friele Stang, har en ønskeliste som består av plagg og skjønnhetsprodukter som føles lett på kroppen og huden, som kan brukes til alle anledninger og forblir klassikere i garderoben og på baderomshyllen.

Denne sesongen ønsker hun seg en ribbestrikket genser og plisséskjørt fra Co. Disse plaggene kan brukes hele våren og sommeren, både til hverdag og på fest. De klassiske plaggene går igjen i Co sitt basesortiment, så disse produktene kommer igjen år etter år. Skjørtet kommer også i sort. 

Sammen med genseren og skjørtet bruker Birgitte et par svarte loafers fra The Row og den klassiske vesken Classic Box i størrelsen medium fra Celine.

Celine selges kun i butikk hos Vincci, så kontakt butikken på telefon om du ønsker å kjøpe noe.  Hos The Apothecary ønsker Birgitte seg påfyll av tidligere favoritter som ansiktskremen Face Cream Rich fra Dr. Barbara Sturm og deodoraten The Botanist fra Corpus. Ansiktskremen fra Sturm gir rikelig med fuktighet til huden, samtidig som den styrker hudbarrieren og virker betennelsesdempende. Deodorantene fra Corpus er helt naturlige, men uten at det går på bekostning av effekten. Produktet blir silkemykt på huden og kommer i syv ulike dufter.Et nytt merke hos The Apothecary er Régime des Fleurs. Det New York-baserte parfymemerket selges hos et kuratert utvalg butikker, blant annet hos The Row i London, New York og Los Angeles. The Apothecary er eneste forhandler av merket i Norge.

Fra Régime des Fleurs ønsker Birgitte seg parfymen Himitsu, som blir en frisk, pudret og vakker duft denne sesongen.– Kroppspleiekolleksjonen fra Verso har vi blitt så glad i. Kolleksjonen består av en peeling, oljerens og fuktighetkrem. Body oil cleanser og body peel fjerner døde hudceller og gjør huden jevnere, mens body lotion gir fuktighet til huden. Resultatet blir silkemykt og behagelig.– Duften av knitrende vedkubber går vi aldri lei av. Duftlyset Feu de Bois fra diptyque er en skikkelig klassiker. Denne våren ønsker jeg meg lyset i 1500 g, som kommer i en nydelig håndlaget krukke og kan brukes i store rom eller ute.– Så sist, men ikke minst: to produkter som er lett å bruke og som gir mye. Neglelakken fra Kure Bazaar i fargen Stiletto har en klassisk og elegant rødfarge. Denne har jeg fått mange komplimenter for!

– Hårmasken Omega 9 fra Rahua er en økologisk hårkur som pleier og styrker slitt og skadet hår. Ved bruk vil håret få mer glans, fuktighet, bli sterkere og sunnere!


×