KHAITE DENIM

KHAITE DENIM

Khaite er et New York basert merke som raskt har blitt kjent for sine jeans, og det ikke er så rart – de er fantastiske og blant de jeansene vi mener er de fineste! De har flatterende snitt, perfekt plassering av baklommer og god kvalitet. De er også gjenkjennelige med sin sorte signaturknapp i messing og lakk, noe som gjør dem pene og egnet for det aller meste hverdagen kan bringe.

Jeansen er designet og laget i USA, noe som også er et godt tegn. Selv om denim-kvaliteten først ble produsert i Frankrike, har USA perfeksjonert kunsten av denimjeans over tid og gjort det til et plagg synonymt med American Sportswear – den ikoniske stilen som har hatt stor innflytelse på hverdagsgarderoben til moderne kvinner (og menn) verden rundt. Med andre ord, når det gjelder denim, vet amerikanerne hva de driver med og Khaite er intet unntak. Tvert i mot, deres denim har gjort jeans desto mer high-fashion, og markert seg som favoritt blant it-jenter som Katie Holmes og Hailey Bieber.

Jeans er også noe de aller fleste har i skapet, det er en garderobe-essential og go-to plagg når mye annet føles feil. Vi føler oss ofte velkledd i jeans, men det kan ofte være vanskelig å navigere seg i den store denimverdenen.

Jeans gir seg normalt litt etter bruk og blir mykere. Mange opplever at Khaite-jeans er litt små på størrelsen, så vi anbefaler din normale størrelse eller at du går opp om du står mellom to størrelser. Ta hensyn til at de vil vide seg litt ut og tilpasse seg din fasong ved bruk.
 

Alle Khaite jeans skal vaskes med skånsom såpe, enten for hånd eller på delikate maskinvask. Jeansen skal ikke vaskes for ofte; legg jeansen heller i fryseren over natten. Minusgrader dreper bakterier og tar bort lukt.

Vi er behjelpelige på telefon 916 11 920, og det er bare å ringe dersom du vil snakke med en av våre dyktige og kunnskapsrike medarbeidere


×