Rhanders - Hansker siden 1811

Rhanders - Hansker siden 1811

Én av de eldste i verden

Det danske, familie-eide merket Rhanders har håndlaget skinnhansker i over 200 år, blant annet til den danske kongefamilien. Til og med Marie Antoinette fikk tilsendt hansker fra Rhanders fordi hun foretrakk det myke skinnet og den karakteriskte duften. Duften kommer av Kalmar-rosen som brukes under garvingsprosessen av skinnet. Merket har et stort utvalg av flere modeller som kan brukes til både vinter, høst og vår. Hanskene er laget av det mykeste lammeskinn og gir en følelse av luksus.

Stolte tradisjoner og bærekraft

Rhanders er fortsatt stolt leverandør til den danske kongefamilien, i tillegg til Marinen, politiet og Hennes Majestet Dronningens garde. Med et ønske om å bringe «Randershansker» til nåtidens publikum, har merket Rhanders oppstått som en naturlig forlengelse av selskapets historiske og kunnskapsrike tradisjon.

En hjertesak hos Rhanders er "slow fashion" og merket er opptatt av å bruke naturlige og bærekraftige produkter. Alt av materialet blir brukt! I tillegg tar de bare i bruk skinn som er biprodukt av matindustrien og bruker derfor ikke skinn fra dyr som er avlet til bruk i moteindustrien. En vinner hos oss og for miljøet!


×