Amina Muaddi

Amina Muaddi

 

Amina Muaddi er designeren på alles lepper – og ønskelister. Selv er hun vokst opp mellom Jordan, Romania og Italia og har en allsidig bakgrunn fra motebransjen, som omfatter både design og magasin. Da Muaddi bestemte seg for å starte sitt eget merke, reiste hun til det kjente italienske sko-distriktet, Riviera del Brenta, hvor hun gikk i fotsporene til blant annet Manolo Blahnik og lærte alt om produksjon av sko. Muaddi har tidligere også samarbeidet med den franske couture mesteren, Alexandre Vauthier, og kvalitet og godt håndverk har vært grunnpilarer for Amina Muaddi fra hun grunnla merket under eget navn i 2018. I dag er Amina Muaddi basert i Paris, med all produksjon i Italia.


Den skulpturelle hælen har blitt et av Amina Muaddis ikoniske kjennemerker. Martini-hælen er komfortabel og stabil – vi elsker at dette har blitt en trend! Designhælene blir hyppig observert på stjerner som Kendal Jenner, Hailey Bieber og Rosie Huntington-Whiteley. Modellen Rih Sandal er også oppkalt etter ingen ringere enn selveste Rihanna, som har vært en god venn av designeren i mange år.

Rihanna i Begum Sling og Rosie Huntingon-Whiteley i Gilda Sandal.

Den skulpturelle hælen kjenner du mest sannsynelig igjen fra modellen Begum,
som har tatt verden med storm med sin brosje i art-deco-stil og den famøse martini-hælen. Begum har i moderne askepottstil også blitt videreført i PVC.
Kolleksjonen har utvidet seg betraktelig og merket er også gjenkjennbart av den krystallbelagte sløyfen som finner på modellen Rosie, men glitter og glam er en gjenganger hos flere modeller, som Gilda, Camelia og Ami Pump. Det elegante møter edge og lekenhet, og det elsker vi!

×