Savette

Savette

I en verden som stadig søker det moderne og nyskapende, er det noe spesielt med å omfavne tradisjon og håndverk. Dette er akkurat hva Savette, et smykke av et skinnmerke grunnlagt av Amy Zurek i 2020, handler om. Med en unik visjon om å forene tidløs skjønnhet med moderne design, har Savette funnet sin plass i hjerter og garderober til de som verdsetter ekte håndverk og kvalitet.


Savettes signaturstil er preget av eleganse og tidløs appell. Hver håndveske er ikke bare et tilbehør, men en historie om håndverk som går generasjoner tilbake. Ved å konsentrere seg om sofistikerte silhuetter og utsøkt, italiensk skinn, briner merket sammen det klassiske og det moderne på en bemerkelsesverdig måte.


Hver eneste veske som bærer Savette-navnet, er laget med omhu og lidenskap. Fra designprosessen til den endelige sømmen, reflekterer hver detalj nøye overveielse. Det er uten tvil at Savette representerer en form for skinnhåndverk som går utover det overfladiske, og skaper bånd mellom fortid, nåtid og fremtid.


Navnet Savette bærer en dypere betydning for grunnleggeren Amy Zurek. Det henter inspirasjon fra hennes mors pikenavn og feirer kvinners styrke og skjønnhet. Visjonen om at hver veske blir en moderne arv, som kan passere ned gjennom generasjoner av kvinner, gir en rørende dimensjon til merket.


Enten du er en beundrer av håndverk, en elsker av tidløs eleganse eller en forkjemper for moderne arv, vil Savette snakke til deg. Utforsk vår nøye kuraterte kolleksjon og oppdag skjønnheten som ligger i detaljene. Velkommen til Savette-familien, hvor håndverk, historie og skjønnhet smelter sammen.  


×