OM OSS

Vincci er en high-end multi brand klesbutikk i Oslo som åpnet dørene for første gang i Bergen i 1983. Idag holder vi til i Oslo Sentrum, hvor vi har holdt til siden høsten 2016.

Vi fører merker som Manolo Blahnik, Khaite, Alaïa og The Row og har fokus på tidløse produkter for mote- og kvalitetsbevisste kvinner.

VÅR VISJON

Mote: klassisk – tidløst
Vincci velger kolleksjoner ut fra et helhetlig og tidløst syn på mote. Idealene våre er klassiske, og holdningen vår til kvalitet er kompromissløs. Hos oss finner du merkevarer som både reflekterer samtiden og bærer sin egen historie.

Rådgivere: kunnskap – inspirasjon
Våre ansatte er like kunnskapsrike som de er vennlige og engasjerte. Jobben vår er å veilede deg og finne plaggene som gjenspeiler personligheten din. Hos Vincci er du alltid velkommen, også når du bare er ute etter inspirasjon eller har lyst til å snakke om mote. Vi kjenner merkevarene våre, vi kan historien bak, og vi vil alltid kunne hjelpe deg med fornyende kombinasjoner og overraskende tilbehør.

Garderobe: verdi – bærekraft
En garderobe skapes livet gjennom. Når plaggene representerer tidløse og klassiske verdier, og består av ubestridt kvalitet, får man en bærekraftig garderobe som kler deg til livets faser og hverdagens ulike anledninger. Sammen med våre rådgivere vil du finne klær som du tar godt vare på – klær som vil vare lenge. Det gir ikke bare en god handleopplevelse, det er også en investering i glede og langsiktighet.

ÅPNINGSTIDER

Mandag til fredag kl 10—18
Lørdag kl 10—17

KONTAKT

Akersgata 20, 0158 Oslo
Ring +47 22 41 03 00
Send melding +47 916 11 920
nettbutikk@vincci.no
@vinccioslo

Org. nr 918 264 566
×