ENNUI x VINCCI

Bli med på lansering av smykkemerket, ENNUI Atelier, i vår butikk Akersgata 20

Dato: 30-31 oktober kl. 12-18. Opplev smykkekunst på sitt beste med profesjonell piercing og et utvalg av våre vakreste piercing-smykker. Sikre din plass ved å booke her

Se hele utvalget av piercing-smykker du kan velge mellom



ENNUI Atelier er kjent for sine delikate og edgy smykker som balanserer eleganse og individualitet – perfekt for deg som ønsker noe unikt og personlig.

Merket har blitt en favoritt blant internasjonale stilikoner og kjendiser, og nå er disse eksklusive smykkene endelig tilgjengelig hos oss på VINCCI. Deres etiske tilnærming til materialvalg og fokus på bærekraft speiler våre egne verdier, og gjør ENNUI til en perfekt match for vår portefølje av highend merker.

 


 

Ved å leke med tvetydigheten i begrepet "ennui" (kjedsomhet), har grunnlegger Sophie Antonsson funnet en måte å bekjempe hverdagens rastløshet på, gjennom smykker som inspirerer til blomstring. ENNUI Atelier er merket som kombinerer det delikate med det slående, det tidløse med det moderne.

 

Uforbeholdent deg selv

Historien om ENNUI Atelier begynte i 2019. Antonsson hentet inspirasjon fra kraften i tallet tre og grunnla merket med ambisjonen om å styrke seg selv, og samtidig inspirere moderne kvinner og menn til å være uforbeholdent seg selv.  
«Smykker er en talisman,» forklarer hun. «De har kraften til å bli et skjold, som beskytter deg mot hverdagens utfordringer. Smykker er varige og tidløse på en måte mote noen ganger sliter med å være. Det finnes uendelige måter å style og kuratere en look på, og med disse smykkene vil jeg at brukeren utfordrer seg selv til å være tro mot sin egen stil og sitt eget uttrykk. Edle metaller og steiner gis tradisjonelt som et tegn på kjærlighet – jeg vil at alle skal føle at det også kan være en gave til deg selv, for å feire hvem du er.»

 

Utvider grensene
Som det første av sitt slag i Skandinavia, tilbyr ENNUI Atelier også luksuriøs piercing. Gjestene inviteres til å nyte tid i EarSpa eller bli introdusert til "earscraping", et fenomen som ifølge bransjeekspert Charlie Boyd er spådd å bli en stor trend i 2023.  
Med en raskt voksende fanbase og ekspansjoner både i Skandinavia og globalt, sier Antonsson: «Med den veksten vi har sett de siste årene, er vi utrolig spente på hva fremtiden bringer. Vi utvider med flere kategorier og prosjekter, og gleder oss til å ta ENNUI til nye høyder.»

 

Tidløst
Merket oppfordrer brukerne til å oppdage sin egen sanne stil. Å mikse perlekjeder med joggebukser, diamanter med denim, og stable ringer, er alt en del av Ennui Ateliers kreative univers. Allerede en favoritt blant bransjens giganter som Bea Åkerlund, Alicia Agneson og Gizem Erdogan, og med strålende omtaler i magasiner som Vogue, er det ingen tvil om at ENNUI Atelier vil fortsette å stimulere til kreativitet og stiluttrykk.

 





×