The Bridal Edit

The Bridal Edit

Skal du gifte deg, eller skal du i bryllup? Når du skal velge antrekk til bryllup er det gjerne et par ting du kan tenke over, enten du er selve bruden eller en av de heldige gjestene. Vi oppsummerer våre beste tips som vil bidra til en god investering, og har samlet våre favorittprodukter for anledningen i The Bridal Edit.

 

Something blue

Modellen Hangisi fra Manolo Blahnik ble en umiddelbar klassike i forbindelse med den første Sex and the City-filmen (2008). Carrie Bradshaw skapte sko-historie ved å la skoene "gjøre antrekket" iført kongeblå Hangisi, og en enkel vintagedrakt. I filmen reagerer bryllupsplanlegger og venn Anthony Marantino med vantro på den enkle kjolen, men historien har vist at det ikke nødvendigvis er den mest spektakulære kjolen som redder bryllupsdagen. Skoene derimot, viser seg å bringe lykke. Carrie sørger også for at bryllupstradisjonen "something blue" får en ny mening, og kanskje kan de også bidra til å krysse av "something new" til den store dagen?
I 2014 giftet Olivia Palermo seg i New York, også hun iført kongeblå Hangisi – og en ny bryllupstrend var et faktum!


Manolo Blahnik har naturligvis gitt oss flere favoritter, som passer like godt både til bryllup og fest. Modellen Nadira er elegant og subtil, med glitrende krystaller formet som små kronblader. For deg som virkelig ønsker det lille ekstra er Lurum en perfekt match. Modellen har krystaller både på stroppen i front, samt en nydelig dekorert tupp. Er festen forventet å bli lang og aktiv, har man man muligheten til å et velge matchende flatt par, som man kan gli på seg før man inntar dansegulvet. Vårt tips er uanset å gå for noe du kan bruke igjen og igjen, enten du er brud eller gjest. Velg gjerne en farge du liker, det gjør antrekket mer personlig. Vakre sko fortjener å være i bruk.

 

Glam, med brodd

Skulle du ønske en mer «edgy» look, ta en titt på utvalget fra nyskapende Amina Muaddi. Amina har fulgt fotsporene til Manolo Blahnik, og kolleksjonene innehar mange av de samme egenskapene, men med særegne variasjoner. Du finner hele utvalget fra Amina Muaddi her. Merket har tatt verden med storm med sine art deco-inspirerte utsmykninger og stødige martini-hæler!


Nedtonet eleganse

Hvert år ser vi Kate Middleton ikledd en håndfull fargerike og upåklagelige kjoler fra det New Zealandske merket Emilia Wickstead. Klassiske silhuetter som passer perfekt som bryllupsgjest, eller brud på jakt etter nedtonet eleganse. Vårt håndplukkede utvalg av Emilia Wickstead finner du her.

Wickstead tar i bruk klassiske og tradisjonelle teknikker og silhuetter som kombineres med det moderne. Ladylike er ofte ordet som brukes synonymt med hennes kreasjoner og flere kjente fashionistar har blitt sett i hennes design, som Kate Middleton, Gigi Hadid, Naomi Watts og Renée Zellweger.


Utradisjonell glamour

For den utdradisjonelle bruden, velg minimalistisk 90-talls glam fra Khaite. Carina Dress er en lang slip-kjole dekket av glitrende paljetter. Kjolen har en delikat, åpen rygg, men er likevel sofistikert og elegant. Hvis ikke heldekkende paljetter er tingen for deg, velg tilbehør som tillegger antrekket et hint av glamour.

 


Det lille ekstra

Fullfør og gi antrekket personlighet til den store dagen. Lekkert tilbehør gjør antrekket spesielt, og sørger for at du har mange uforglemmelige minner knyttet til «pieces» du kan bruke om igjen ved flere anledninger. Velg originalt og lekent med spennende kombinasjoner fra Completedworks, eller klassiske og minimalistiske med smykker som går til alt, fra Lié Studio.

×