Soft Goat

Soft Goat

Kvalitet, bærekraft og slow-fashion klinger synonymt med det svenske kasjmirmerket Soft Goat. Merket ble etablert i 2011 av de gode vennene Stephanie Bergström og Erik Magnuson i diskusjon om sistnevntes genser som var kjøpt i Kina. Kan man klare å lage gensere i kasjmir av fantastisk kvalitet uten at det skal gå utover prisen? Resultatet ble Soft Goat som i dag er kjent for sine klassiske og tidløse kasjmirplagg, laget av nøye kontrollert kasjmir av den ypperste kvalitet.


Alle plaggene er laget for sin allsidighet og tidløshet og blir garderobefavoritter både til jobb i hverdagen og til en dressbukse på kvelden. Merket har chunky design som Girlfriend og Boyfriend som enkelt kan kombineres med bukser og skjørt. Til enklere styling, eller når du kler deg i lag-på-lag, er de enkle genserne Plain Turtleneck og O-neck et enkelt valg - bruk dem under dressjakker eller som et ekstra lag under en cardigan. Soft Goat lager også enkle assessoarer som luer og vi gleder oss til å trekke på oss lange kasjmirbukser når kulden virkelig setter inn. Finn dine favoritter her!


Bærekraft er noe Soft Goat konsentrerer seg sterkt om. Alle produsentene er kontrollert og regulert slik at produsentene selv og deres ansatte er godt ivaretatt. Dyrevelferd er en annen essensiel del av produksjoen av kasjmir til Soft Goat, og derfor jobber de eksklusivt med nomader og bønder som tar godt vare på dyrene sine. Ullen blir klippet én gang i året (det er bare det innerste laget som lager den utsøkte kasjmiren til Soft Goat) og blir sendt videre for å vaskes og spinnes. Les mer om bærekraftighet og produksjon hos Soft Goat her.×