TRYGG HANDEL HOS VINCCI

I lys av omstendighetene og de nye restriksjonene, har vi samlet nyttig informasjon slik at vi best mulig kan skape en trygg og hyggelig handel for våre kunder.

Vi holder butikken åpen, og følger de anbefalte tiltakene når det kommer til avstand, munnbind og antibac. Vi er klar over at mange ønsker å holde seg hjemme, og vi tilbyr derfor forskjellige alternativer slik at vi kan hjelpe deg akkurat der du føler deg mest komfortabel.

FACETIME

Shop med oss via FaceTime. Du kan ringe oss når det passer deg mellom kl 10 – 17, men for at vi skal kunne tilby den beste hjelpen anbefaler vi å booke et tidspunkt. Da reserverer vi tid, og viser deg akkurat det du ønsker å se på. Du kan enten fullføre kjøpet i nettbutikken eller via Vipps Bedrift forespørsel fra oss.

PERSONLIG SHOPPING

Vi kan også avtale privat styling og julegave rådgivning utenom våre normale åpningstider. Ta kontakt, så booker vi deg inn mellom kl 08-10 og åpner butikken kun for deg. Det vil gi deg muligheten til å besøke oss i rolige og uforstyrrede omgivelser.

INSTAGRAM

Vi oppdaterer vår Instagram Story og Feed daglig. Ser du noe på Instagram, ta kontakt via DM, telefon eller mail, eller sjekk ut nettbutikken. Vi svarer alle henvendelser fortløpende og tilbyr enkel betaling via Vipps bedrift.

CELINE OG DIOR FÅR DU KJØPT VIA VIPPS

  Ser du noe fra Celine og Dior på Instagram eller i vår Journal, selger vi via Vipps Bedrift, noe som er trygt, effektivt og gebyrfritt. Kontakt oss via FaceTime dersom du ønsker å se hele utvalget. 

LEVERING RETT HJEM

Alle kjøp via nettbutikken og Vipps Bedrift blir sendt med DHL Express samme dag dersom de kommer inn før kl 15. DHL Express tar 1-3 virkedager og blir levert rett på døren eller på pick-up point.

Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.