Retur av varer kjøpt på nett

Har du mottatt en vare kjøpt på nett som du ønsker å returnere eller bytte, har du 14 dagers angrerett fra varen er kjøpt. Varen må være ubrukt og i samme tilstand som mottatt. Angreretten gjelder alle varer kjøpt i nettbutikken, inkludert salgsvarer. Varer kjøpt i vår fysiske butikk gjelder andre regler; se kvittering for nærmere informasjon.

Ønsker du å benytte deg av angreretten eller bytte størrelse, vennligst fyll inn e-post og ordrenummeret du mottok når du bestilte.

Når vi har mottatt forespørselen om retur eller bytte, vil du motta en frakt-etikett fra vår leverandør Cargonizer. Frakt-etiketten må du printe selv, og pakken må leveres på posten.

Ved retur refunderer vi via Klarna så snart vi mottar pakken. Resturkostnaden belastes det refunderbare beløpet og kost fremkommer ved valg retur alternativ. For nærmere detaljer når pengene er tilbake på konto, se Klarna sine sider. Ved bytte av størrelse, sender vi den nye størrelsen så fort vi ser at pakken er levert på posten og sporing er tilgjengelig.

Laster retur...
Oppdaterer…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.