CELINE ble grunnlagt av Celine Vipiana i 1945. Vipiana selv var ikke engang fylt 30 år, men hun var allerede i ferd med å etablere et av vår tids mest toneangivende motehus.

Det hele begynte med barnesko, og suksessen var nærmest umiddelbar. Ryktet om hennes utsøkte arbeid spredte seg over hele Paris, og det tok ikke lang tid før kvinner etterspurte sko til både seg selv og barna. I 1960 lanserte hun sin første kolleksjon med accessories og leather goods, og utvidet med hverdagstøy (sportswear) i 1968.

Resten er historie. Siden den tid har store navn som Michael Kors, Phoebe Philo og nå Hedi Slimane sørget for å bevare motehusets grunnprinsipper av kvalitet, savoir-faire og parisisk chic.

I tillegg til å modernisere motehuset har Slimane også tilført elementer av det gamle CELINE. Den ikoniske TRIOMPHE-logoen har vært et symbol for CELINE siden 1971, og er nå gjeninført sammen med en rekke referanser til husets arkiv. I dag står CELINE perfekt plantet med én fot i fortiden, og én i nåtiden.

https://www.celine.com/en-int/home

Vincci fører et nøye utvalgt sortiment av Celine ready-to-wear, vesker og tilbehør. Oppdag utvalget i vår fysiske butikk i Akersgata 20. 

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon eller ønsker å handle et produkt sett i vår Journal eller på Instagram @vinccioslo. Vi sender til hele Norge.