Vincci's Julegaveguide

Dear Santa...

Nå er det en måned igjen til julaften, og enten du er godt i gang med julegavene eller fortsatt tenker at du har god tid, så er det aldri for tidlig med litt inspirasjon. Vi har derfor satt sammen en liten julegaveguide, som passer perfekt uansett om du trenger noen gode tips til din egen ønskeliste, eller til noen du er glad i.  

 

Gi en gave som varmer. Det kan være alt fra et par vakre skinnhansker, til et mykt skjerf eller en deilig genser. Praktiske gaver som viser omsorg, og som kan glede den som får dem hver eneste dag.Tilbehør er en en klassiker under juletreet, og det er det mange gode grunner til. Det passer perfekt til den som “har alt”, og kan samtidig bidra til å gjøre allerede eksisterende garderobefavoritter “nye” igjen.

Vi kan selvfølgelig ikke snakke om julegaver uten å nevne smykker. Bokstav-smykkene fra Celine er både personlige og klassiske, og finnes både som halskjede og armbånd. Du kan også gi disse som et “vennskapssmykke” – ett til deg selv, og ett til noen du er glad i.

Oppdag vårt utvalg av smykker fra Celine, Dior, Jil Sander, Stone Paris og Completed Works her.  Kjenner du en som elsker å skrive lister eller gjøre små notater? Eller som alltid glemmer ting, eller som stadig har gullkorn på lur? Vi har også vakre notatbøker fra Smythson. Passer perfekt til noen som skal ta fatt på et nytt kapittel, eller som rett og slett elsker å holde orden. Smythson har også søte små nøkkelringer – utmerket til noen på flyttefot, eller pass-cover for den reiselystne.

Vi har også nydelige lommebøker fra Celine i en rekke ulike modeller og farger.Sko fra Manolo Blahnik står på ønskelisten hos mange, og ikke bare på denne tiden av året. Enten det er glitrende Hangisi eller stilrene Maysale, så er dette tidløse skatter i garderoben.

Nylig slapp også Manolo Blahnik sin 50-års jubileumskolleksjon, der flere av merkets ikoniske modeller har fått en “touch of gold” – en magisk og eksklusiv kolleksjon som virkelig oser av WOW-faktor! Se kolleksjonen her!

Vi har også klassikere fra Dior, som J’Adior slingbacks – drømmesko og et budskap og kjærlighet i ett og samme!Og sist, men ikke minst: gavekort! Det blir aldri feil med et gavekort som bidrag til et større ønske, og kanskje kjenner du noen som allerede ønsker seg noe fra Vincci som du kan bidra til.