Vårens farger

Selv om vi tror på en tidløs garderobe i gode kvaliteter, er personlighet minst like viktig for å gi antrekket det lille ekstra. Og “det lille ekstra” er alt vi ønsker oss denne våren. 

Årets farge 2021

Da Pantone lanserte illuminating yellow som årets farge for 2021, kom det som bestilt! Et innslag av positiv, deilig, gul energi er akkurat det vi ønsker oss (og trenger) akkurat nå. Dessuten er dette en enkel farge å kombinere med basefarger: gå for ton-i-ton med gult, beige og hvitt, eller skap kontraster med gult og sort. 

Denne tweed-blazeren fra Celine er såpass klassisk at den gule fargen føles tidløs. Vi elsker kombinasjonen av gult og gull, og dette kan du gjerne plukke opp i accessories.

 

 

 

 

Walking on sunshine

Apropos klassikere – vi har lagt vår elsk på Hangisi i gult. Dersom det blir mulig med sommerbryllup i år er disse selvskrevne gjester.

 

 

 

En annen gul favoritt er disse buksene fra CO – de blir garantert sommerens mest brukte plagg, gjerne i kombinasjon med en hvit oversized skjorte og cognac-fargede mokkasiner. 

 

 

 

Ikke minst oppstår det en fargesymfoni med denne skjortekjolen (også fra CO) – og denne fargekombinasjonen av gult og blått får oss til å lengte etter sol og strand. 

 

 

 

 

En annen farge vi har på radaren om dagen er orange, nærmere bestemt mandarin. I likhet med gult er dette er farge som virkelig gir oss energi. Denne fargen taler for seg selv, og derfor vil vi kle den med nøytrale toner som hvitt og beige, slik at fargen virkelig popper. Antrekket blir komplett med en stråkurv fra Muun.

 

 

 

En sikker vinner

Er det én farge vi aldri blir lei, så er det grønt: like fint hver sesong, år etter år. Dette er en farge som passer like godt på julebord, som på sommerfest.

Grønt representerer vekst og begynnelse, og det passer våren perfekt. Det er også en farge som passer til de fleste andre farger, og kan være et godt alternativ til både vesker og sko, dersom du ønsker å gå for noe mindre nøytralt til en større investering.

 

 

 

Rosa drømmer

Vårens mest utfordrende, men kanskje kuleste fargevalg er rosa og lilla. Denne toppen fra Khaite er perfekt over en hvit skjorte i overgangsfasen mellom vinter og vår, og fargen er til å spise opp. 

Vår ultimate guilty pleasure er rosa. Dette er en farge som passer perfekt på tilbehør, og denne våren vil vi investere i et par rosa drømmesko – den perfekte medisin mot et år i tights og joggesko.