Tid for sommergarderoben

Det skal ikke mer til enn et par dager med sol før vi virkelig begynner å drømme oss bort til varme sommerdager, sene, lyse kvelder, og naturligvis: sommergarderoben.

En komplett sommergarderobe trenger ikke å være så komplisert, og heller ikke så omfattende. Det handler om velvalgte nøkkelplagg og elementer som er like aktuelle år etter år.


Dette skal vi sikre oss til sommergarderoben

Vi er evige optimister, og håper selvfølgelig på en sommer med både varmegrader og badevær. Uansett vær, vil vi sikre oss badetøy fra Eres, og det raskest mulig, før det blir utsolgt. Som vanlig er det nærmest umulig å velge blant alle de fine fargene, men akkurat nå er dette våre favoritter. 


Badetøyet fra Eres er dessuten fantastisk på kvalitet, og er noe du kan ha glede av i mange, mange år. 

Sats på tilbehøret

En annen sommerfavoritt er stråveskene fra Muun. Dette er den ultimate sommervesken, og den er med oss både på stranda, i byen, på fest, og på jobb gjennom hele sommeren. 

I år kan det hende vi både sikrer oss en stor variant, og en av de mindre, da vi allerede vet at dette er en garantert innertier!

 

Om sommeren satser vi ekstra på tilbehøret, da vi ønsker å holde selve garderoben så enkel som mulig. På de varmeste dagene vil vi bare ha lette, tynne lag, og da er det tilbehøret som løfter antrekket. 

Et par øredobber gjør mye for en look, og disse fra Jil Sander er dessuten superfine i fargen. Looken blir komplett med tilhørende armebånd. Vi ser for oss å kombinere disse smykkene med et helhvitt antrekk og lav hestehale. 

 

Vi har allerede lagt vår elsk på smykkene fra Completed Works, og i sommer ser vi for oss at disse kan bli store favoritter.


 

Sandalsesong – endelig!

På samme måte som at tilbehøret blir ekstra viktig om sommeren, gjelder det samme for sko. Eller så kanskje vi bare ønsker et unnskyldning for å kjøpe ett – eller to – nye par?

Om sommeren er det sandaler som gjelder, og vi er både på jakt etter heels og flats!

Når det gjelder heels lar vi oss inspirere av 90-tallet, og går for et par åpne sandaler i en fresh farge. 

 

Vi har allerede noen klassiske favoritter fra Manolo Blahnik, som Ballerimu og Hangisi når det gjelder flats. Dette er som gode gamle venner – og vi blir aldri lei. 


Men vi har også speidet oss ut noen nye favoritter, blant annet disse fra Jil Sander og Dear Frances med store knutedetaljer. 

 

Vi er også svake for disse super klassiske, minimalistiske sandalene fra The Row. Dessuten er de så komfortable at de får varme sommerføtter til å synge.


  

 

Se min kjole

Nå som vi har sandaler, tilbehør, badetøy og sommervesken på plass, gjenstår bare selve antrekket. 


Husk at klassikere som en hvit oversized skjorte kan gjøre underverker i sommergarderoben. Bare ved å knyte et silkeskjerf, eller ta på et belte i midjen blir skjorten som ny.


 

Det har blitt altfor lite kjoler det siste året, og det planlegger vi å ta igjen denne sommeren. Her er noen av kjolene vi drømmer om å danse i, denne sesongen. 


CO har det med å gi oss akkurat det vi ønsker oss, og nå har vi sett oss ut disse kjolene til sommergarderoben.

 

Vi satser på en nøytral palett for plaggene i sommergarderoben, og kan tidvis bevege oss mer mot det minimalistiske. Derfor er disse kjolene fra Jil Sander helt etter vår bok.


 

Og når vi ikke vil ha på kjoler, er det skjørt som gjelder – og da har vi lagt vår elsk på disse. Vi styler dem så enkelt og klassisk som mulig, med en enkel t-shirt og et stort smil.

 

Nå kan sommeren bare komme!