TID FOR HØSTGARDEROBEN


Høsten kryper nærmere og vi gleder oss til å sitte under et pledd, tenne lys, drikke noe varmt og, ikke minst: kle oss i lun strikk og jakker og lag-på-lag. Det er ikke så mye som skal til for en komplett høstgarderobe. Plagg som kan brukes år etter år er nøkkelen til en velvalgt garderobe.


HØSTJAKKENE VI ØNSKER OSS NÅ

Det er ingen tvil om at vi ser etter jakker som kan brukes effektivt i det skiftende været: lett å ta av og på om det så er sol eller regn. Den klassiske trench-kåpen kan enkelt brukes med en genser i ull eller kasjmir under når været blir kaldere. Det samme gjelder skinnjakken som alltid forblir en staple i enhver garderobe.

Trench-kåpen kan komme i mange varianter og tolkes ulikt av de forskjellige motehusene. Den er lett å dresse opp og ned til alle anledninger om det så er til hverdags eller en kveld ute. Skinnjakken blir, naturlig nok, en mer edgy variant, men kan dresses opp til en sofistikert hverdagsstil med ankelstøvletter.

Gjør deg klar til høst 2022!

DEN PERFEKTE GENSEREN

Når dagene blir kortere er en god genser et must. En strikket genser i ull eller kasjmir kan gjøre antrekket like elegant som en bluse eller skjorte. Style din ullgenser til både skjørt, jeans og dressbukser. For en mer dresset hverdag, kan en blazer være prikken over i-en. I lille, kalde Norge er det nok de varme plaggene vi har flest av i skapet og flere varianter gjør det også lettere å skape forskjellige antrekk til de mange ulike høstdagene vi møter på.


Raglan Sweater fra Co, Belt Bag Micro fra Celine, Ciba Top fra The Row, Park Tote fra The Row

For å utnytte det fulle potensialet til din garderobe, kan gensere i basefarger være den rette veien å gå. Likevel kan en statement-farge gjøre mye for et allerede nøytralt antrekk som Scarlet Cardigan i Taffy fra Khaite eller Najim Cardigan i Violet fra Dries Van Noten. Uansett er strikk et favorittplagg hos oss i det kalde nord og vi kan aldri få nok! Se vårt utvalg av strikk her.

FULLFØR ANTREKKET MED BOOTS FRA DEAR FRANCES

Dear Frances bruker de beste materialer og teknikker, og alle sko håndlages i Italia. Deres ideologi går ut på å lage klassiske sko som varer i år etter år med mål om å redusere overproduksjon i moteindustrien. Jane Frances designer sko med tanke på den moderne kvinne og henter sin inspirasjon fra moderne arkitektur og minimalisme. Merket forbindes med moderne og elegant design som passer i enhver klassisk garderobe.