Slik pynter vi oss til fest

En liten guide til inspirasjon

Desember er like rundt hjørnet, og tiden for å være sammen og feire er endelig her.


I år vil vi pynte oss mer enn noen gang. Vi drømmer om glitrende sko, vakre kjoler, og elegante vesker og smykker. Men hvordan skal man egentlig pynte seg denne festsesongen? Vi har satt sammen en liten guide til inspirasjon.

Elegant med en tvist

Du kan aldri gå feil med “den lille sorte”. Den er tidløs, elegant og kan styles på utallige måter. Kanskje har du allerede den perfekte varianten hengende i skapet? Vi har forelsket oss i denne tettsittende kjolen fra Khaite. Det sies at “djevelen ligger i detaljene”, og det er denne kjolen et godt eksempel på. Du kan naturligvis style den med klassiske sorte pumps, men vi ønsket å gi antrekket en liten “tvist” og gikk for gule Lurum fra Manolo Blahnik. Sko med farger er en enkel, men effektiv måte å gi antrekket “det lille ekstra” på.Snøhvit

Når man skal kle seg til denne tiden av året er det naturlig å tenke på mørke farger, men hvorfor ikke gå for hvitt? Ikke bare skiller det seg ut, men det er minst like elegant som sort. Du kan gjerne style med sorte strømper og sko til, eller gå for en dyp farge som rødt, burgunder, mørkeblått eller en dyp grønnfarge.

Du kan også style antrekket med flats for en mer avslappet og komfortabel look.

Kjole fra The Row finner du her, vesken finner du her, og sko finner du her. Smykket fra Completed Works finner du her.Når tilbehøret spiller hovedrollen

På samme måte som mange har lengtet etter å pynte seg masse igjen, så er det også minst like mange som ikke er så glad i å pynte seg. Husk at det å pynte seg først og fremst skal handle om å føle seg som den beste versjonen av seg selv, og ikke om hvor mye fjær og fjas man kan få i ett og samme antrekk. Pleats Please fra Issey Miyake er vår redning i nøden gang på gang. Skulpturelle, moderne silhuetter som er like edgy, som de er elegante. Hold antrekket enkelt, og la heller tilbehøret poppe.

Kjolen fra Pleats Please finner du her, og vesten finner du her. Sko fra Manolo Blahnik finner du her. Vesken fra Celine selges ikke på nett, men ta kontakt med butikken så hjelper vi deg gjerne.Det gylne snitt

For at man virkelig skal kose seg og slappe av på fest eller i selskap gjelder det å ha en antrekk man ikke “må passe på”. Gå for et antrekk som sitter som støpt, der du ikke er avhengig av å måtte rette på alt hele tiden. La heller godt design og skreddersøm gjøre jobben for deg, og gå for et antrekk som fremhever dine beste sider, uten at du må løfte en finger. Ingen gjør dette bedre enn Dior.

Sko fra Manolo Blahnik finner du her. Smykke og kjole fra Dior selges ikke på nett, men ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.