Festsesongen hos VINCCI

Festsesongen hos VINCCI

Velkommen til festsesongen hos Vincci – destinasjonen for tidløs eleganse og sofistikert stil. Utforsk vårt inspirerende utvalg av kjoler, sko og tilbehør, nøye kuratert for å gi deg en uovertruffen shopping opplevelse!

 

Elegante Kjoler

Med sitt tidløse og elegante ytre og feminine passform, vil Bruna Dress fra Khaite garantert den du strekker deg mot til alle spesielle anledninger. Den er laget av et stretchy materiale og har en nydelig, cross-over drapering over brystet. For et todelt antrekk med partystemning er nyhetene Metallic Ribbed Skirt og V-neck fra Joseph et stilsikkert valg. Skjørtet er ankel langt og har vakker bevegelse. Vi har stylet Bruna Dress med vesken Le Coeur fra ALAÏA. Hangisi Glitter fra Manolo Blahnik, Strass leather ballet flats fra ALAÏA. Oppdag et utvalg av kjoler som vil ta pusten fra deg. Fra klassisk til moderne, vårt brede utvalg dekker alle stiler og anledninger.

 

Skjønnhet i Sko

Gå fest- og julesesongen i møte med vakre sko. Enten du foretrekker stiletthæler eller komfortable flate såler, har vi det perfekte paret for enhver smak. Ami Pump fra Amina Muaddi er en moderne klassiker som aldri går av moten og som passer til alt. Heart Mules fra Alaïa har raskt blitt en cult-favoritt og er lette å falle for med sin hjerteformede tupp.

 


Tilbehør som Fullfører Looken

Legg siste hånd på antrekket med vårt eksklusive tilbehør. Fra glamorøse smykker til elegante vesker, vårt sortiment vil gi deg den perfekte finishen. Kundefavoritten LIÉ Studio leverer accessoirene som setter prikken over i-en!

 

×