Celine veskene Vincci fører

Celine Veskeguide

Ønsker du deg en ny Celine veske? Da har du kommet til riktig sted! Vi har samlet en oversikt over modellene vi fører og informasjonen som kan være nyttig å tenke på når du skal gå til innkjøp av en ny Celine veske.

Celine veskene kommer i mange forskjellige fasonger, størrelse, farger og kvaliteter. De forskjellige modellene er også egnet for ulike behov, og vesken som passer deg kommer an på hva du ser etter i en veske.

Her ser du hvilken modeller vi stort sett har inne, og hvilken størrelser de kommer i. Farge utvalget og de ulike kvalitetene kan variere fra sesong til sesong. Ta kontakt dersom du ser etter en spesifikk farge.

Til tider kan vi være utsolgt for en modell, farge eller størrelse, men i det tilfellet kan vi sette deg på «ringelisten» vår og sende deg en tekstmelding når den er tilbake i butikk. Da er du i hvert fall «in the know» og har en større sjanse for å sikre deg vesken du ønsker deg!

  

Classic Box

Classic Box trenger nærmest ingen introduksjon – den er en Pheobe Philo klassiker og mer ikonisk kan en veske nesten ikke bli.

Den kommer i tre forskjellig størrelser – Small, Teen og Medium, og i forskjellige kvaliteter. Vi har som oftes kvaliteten «Calfskin», med til tider innslag av en mer teksturert kvalitet som heter «Calfskin Liégé».

Avbildet er Classic Box Teen i fargen Lilas.

Belt bag

Belt Bag er en favoritt blant Celine tilhengere, og er nå å finne i fire forskjellige størrelser. Ja, det er en helt ny størrelse – størrelsen som heter PICO, og den er like søt som navnet tilsier. De andre størrelsene heter Mini, Micro og Nano der Mini er det største størrelsen. Belt Bag har vi som oftes i kvaliteten «Grained Calfskin», men den finnes også i «Embossed Calfskin», en kvalitet som minner om Croco. Den karaktiseres som litt mer «edgy» enn den klassiske «Grained» kvaliteten.

Avbildet er Belt Bag Nano i fargen Mineral. 

 

Triomphe

Triomphe er en av Hedi Slimane sine tilskudd, og den har allerede rukket å bli en populær veske blant it-jenter verden rundt.

Vesken finnes i fire forskjellige størrelser – Small, Teen, Medium og Large, alle er like aktuelle til hverdag som fest! Vi har som oftes kvaliteten «Shiny Calfskin», men noen ganger slår vi til med en variant som popper.

Avbildet er Triomphe Medium i Svart og Burgunder.

 

Cabas Phantom

Ser du etter en veske som egner seg godt til jobb er veskene fra Cabas-familien gode alternativer. De er klassiske Tote-vesker som rommer mye, veier litt og er perfekt dersom du er på farta. Cabas Phantom kommer i størrelsene Small og Medium. 

Avbildet er Small Cabas i fargen Mineral. 

 

Trio

Hva med en lett liten veske som fort kan bli en clutch? Da er Trio perfekt! Dens pouches kan nemlig tas fra hverandre.

Den kommer i 2 forskjellige størrelser – Trio og Large Trio, og i en av Vincci-jentenes favoritt kvaliteter – «Smooth Lamskin». En kvalitet som er supermyk og blir bare finere og finere ved bruk.

Avbildet er Trio og Large Trio der Large Trio er på bilde med Burgundy og Black.

 

Seau Sangle

Seau Sangle har også blitt en populær hverdagsfavoritt, og kommer med en sporty skulderrem i Canvas som gjør vesken hakket mer avslappet. Den er helt åpnen og rommer mye. Vi har som oftes kvaliteten «grained calfskin», men er du raskt (og heldig) kan du til tid og annen få med deg Seau Sangle i «Smooth Calfskin» – kvaliteten som bare blir finere og finere ved bruk.

Avbildet er Seau Sangle i svart grained calfskin. 

 

Luggage

Luggage stammer også fra Pheobe Philo sin tid og er nok en ikonisk Celine veske. Den er uten tvil Celine vesken med flest detaljer og er en solid statement veske som henger pent på armen eller holdes i hånden. Den kommer i tre forskjellige størrelser – Mini, Micro og Nano, der Mini er den største og Nano er den minste og eneste som kommer med skulderrem. Alle tre størrelsene kommer i både «Drummed Calfskin» og i «smooth calfskin».

Avbildet er Luggage Micro i smooth calfskin.

Big bag

Big Bag er en av Vincci-jentenes favoritt. Den er strukturert, men samtidig avslappet – sofistikert og tøff på en og samme tid. Den finnes i Small og i Medium, og i kvalitetene «Supple Grained Calfskin» og «Smooth Calfskin».

Vi har fått et tips om at Big Bag går ut av Celine sitt sortiment, og det kan derfor være lurt å sikre seg denne mens det fortsatt er mulig.

Avbildet er Big Bag Small.

 

16

16 er også et Hedi Slimane design (hans første faktisk!), og er en veske der «lady-like» vibber møter moderne og parisisk eleganse. Den kommer i forskjellige størrelser, varianter og kvaliteter, inkludert «satinated calfskin» som er en silkemyk og glatt skinnkvalitet og «grained clafskin» som har har noe mer edgy preg til seg.

Avbildet er begger størrelsene og begge kvalitetene.

 

16 Besace

16 Besace er lillesøsteren til 16, og har et litt mer «equestrian» preg over seg. Det liker vi – den har nemlig noen fine detaljer som formen, låsen og top-stiching får får den til å skille seg litt ut. Den kommer også i 2 størrelser – Small Besace 16 og Besace 16, og flere kvaliteter, der i blant «Satinated Calfskin» og «Natural Calfskin» som vi har hatt inn.

Avbildet ser du begge størrelsene og kvalitetene.

 

Tips:

Ønsker du mål og nærmere produkt informasjon ta du ta kontakt med oss. Du kan også ta en titt på Celine sin nettside, men husk at fargesortimentet de viser stemmer ikke alltid overens med hva vi fører eller hva som er mulig å få tak i.

Gi oss gjerne tilbakemelding på hva du ønsker å se mer av i vår Journal!

href="https://vincci.no/shop/designere/celine-3/">ekslusivt i vår fysiske butikk. Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon eller ønsker å handle et produkt sett i vår Journal eller på Instagram @vinccioslo.