Après-ski in style

Après-ski in style


Slopestyle eller streetstyle i påsken? Vi har samlet våre favoritter som du kan bruke om du så skal svinge deg etter noen runder i bakken, eller drikke cappuccino i solen i storbyen.

 

Etter en runde i skibakken, eller om du bare skal på afterski, vil vi kle oss komfortabelt, men stilig. Solveggen kaller og vi vil slenge på oss et par leggings, body og strikk. Det er lag på lag som teller, så sleng over din favoritt puffer-jacket og topp det hele med et par kule statement-solbriller. Og glem ikke solkrem! Når du skal videre bytter du ut dine alpine accessoarer med et par chunky, varme boots og fullfører det hele med et midjebelte for ekstra glam.

 

Selv om påskedagene nytes i urbane omgivelser, skinner ikke påskesolen kun på fjellet. Vi benytter muligheten til å prøvekjøre vår-stilen og styler lettere plagg som trenchcoats, jeans og skjorter, med vinterens strikk. Hold varmen med gode sokker i vårens komfortable loafers og fiff opp antrekket med et par elegante solbriller og lakk på neglene.

×