Alle nyanser av grått

 

Dette er på ingen måte en referanse til en viss triologi, men denne høsten har vi dilla på alle nyanser av grått.

Vi har allerede delt vår entusiasme for naturens farger denne sesongen, men i likhet med høsten er også vår garderobe full av kontraster. Ironisk nok kan også det å droppe kontrastene helt, i et antrekk basert på ulike nyanser av samme farge, være noe av det aller fineste vi vet. Denne høsten er det ton-i-ton av grått som gjelder.

Det er mange grunner til å investere i grått til garderoben. Grått er hverken hardt eller mykt. Det er androgynt, tidløst og elegant, og passer like godt til klassikere som til det mer kontemporære. Det er et godt alternativ til sort, da det er mildere i uttrykket – men fortsatt like anvendelig.


THE ROW FW20 RUNWAY

Vi lar oss inspirere av The Row sin Fall/Winter 2020 Runway look, og dette antrekk planlegger vi å bo i fremover. Høsten er ikke bare tiden for ton-i-ton, det er også tiden for lag-på-lag – derfor ønsker vi å style en myk ullkåpe med blazer, turtleneck, hoops, jeans, ankel boots og hansker for en avslappet, og ikke minst varm hverdagslook.


Som dere vet elsker vi alle antrekk som kan gå fra dag-til-kveld, og disse drømmeplaggene er som skapt for nettopp det. Bytt ut boots med mules, og du er klar! Skobytte får du plass til i Cabas Phantom Small fra Celine.

 

 

Hoops, blazer og Cabas Phantom Small fra Celine, Danielle Jean fra Khaite, Drop Shoulder Turtleneck Sweater fra CO, Sophia hansker fra Rhanders, Luisa Coat fra The Row, Maysale fra Manolo Blahnik, og L.A. Boots fra Dior

Signert MKDT

Flere av våre grå favoritter er signert MKDT Studio denne høsten. Skjortejakka er like fin til skjørt, som til jeans og dressbukser. Her med mørkegrå dressbukse, hvor både skjorte og bukse er i en nydelig ullkvalitet. Antrekket blir komplett med Big Bag i grått, fra Celine.

  

 

Juanita Shirt og Pacey Pants fra MKDT Studio, Zipped Boots fra The Row, og Big Bag Small fra Celine.