BYGG EN TIDLØS CAPSULE WARDROBE


Det er ikke så mye som skal til for en komplett basegarderobe. Om du så behøver å gjenoppbygge din basegarderobe eller bare oppdatere den, er dette den perfekte guiden for deg! Vi har funnet ni wardrobe staples som er tidløse og som kan kombineres på utallige måter. Plagg som kan brukes år etter år er nøkkelen til en velvalgt garderobe.


1. En allsidig BLAZER

Skreddersydde plagg ser alltid elegante ut, om det så er til hverdags eller til fest. Denne sesongen byr på blazere med et tradisjonelt design og en moderne vri. Jil Sanders klassiske blazer har en smal fasong og en pen innsving i livet, mens Josefa Jacket fra MKDTSTUDIO beholder det klassiske uttrykket med en oversized fasong. Definerte skuldre er i vinden, og Dries Van Noten har skapt en skulpturell blazer som virkelig gir liv til antrekket. I mykere og enklere stil, stiller The Row med rette og smale fasonger som elegante Marisol Jacket. Bruk dem over vide dressbukser, jeans eller en ready-for-work kjole for et gjennomført og sofistikert uttrykk.

2. En tidløs SKJORTE

Det er vanskelig å ha en komplett basegarderobe uten en langermet skjorte! Se gjerne etter plagg med elegante detaljer som Fluid Shirt fra Jil Sander - de pene rysjene gjør seg godt inne i en blazer eller til et enkelt skjørt. Er du ute etter klassikeren, er Bertine Shirt fra MKDTSTUDIO en favoritt hos Vincci. Denne finnes i både i hvitt, lys blått og med delikate striper og kan brukes til absolutt alt, når som helst. For en mer oversized versjon, er Button-Down-Shirt fra COCollections et godt alternativ.

3. En KJOLE som tar deg fra hverdag til fest

En elegant og tidløs midi-kjole gir et sammenfattet uttrykk og er enkel å style opp eller ned. Clea Dress fra Jospeh er den perfekte slip-kjole som kan styles med strikkegenser og boots til hverdags og dresses opp med pumps og smykker til kvelds. Det samme gjelder Nina Dress fra Khaite som er et mer ettersittende alternativ som virkelig viser frem formene! En langermet midi-kjole som Long-sleeve dress fra COCollections kan brukes året rundt.

4. Et klassisk SKJØRT

Et midi-skjørt kan redde både hverdags- og kveldsantrekket. Dette er et fleksibelt plagg som kan brukes med både høye boots, sneakers og pumps, skjorte og strikkegenser. Wrap Skirt fra COCollecctions har et klassisk snitt som gir antrekket en elegant touch, mens Jersey Wool Skirt fra Jil Sander har et avslappet uttrykk. Et ensfarget skjørt gjør det enklere å kombinere det flere dager i uken med ulike sko og overdeler. Vi er også veldig glad i blyantskjørtet fra The Row i sesongens hotteste farge og Olga Skirt fra Khaite som har et mer lekent uttrykk.

5. En moderne og tidløs KÅPE

Et must for en perfekt basegarderobe er en tidløs kåpe. Den ultimate kåpen er den som er den av nydelig kvalitet som passer akkurat deg og din stil. Se gjerne etter detaljer som reflekterer din personlige stil, som Catalan Coat fra The Row som har asymmetriske detaljer samtidig som den er feminin og sofistikert. Jil Sander har i kjent stil plagg med enkle, men fremhevende detaljer som Belted Coat med sine androgyne trekk og fremtredende krave. For den mer avslappede typen er Phelton Coat fra Khaite eller Caro Coat fra MKDTSTUDIO fantastiske alternativ. Disse er også ypperlige til lag-på-lag med sine oversizede design.

6. En lukseriøs DRESSBUKSE

En par dressbuser er en veldig god investering. De tar deg med stil fra den travle hverdag til kvelds- om det så er middagsselskap eller restaurantbesøk. Bytt ut boots med høye hæler, genser med bluse og pynt deg opp med smykker. Portlyn Pant fra MKDTSTUDIO har en oversized fasong og vide ben, men om man ønsker en smalere modell er Gabardine Pant fra Joseph et fantastisk plagg (og så myk...). Om du ønsker et mer sofistikert uttrykk er Lazco Pant fra the Row eller Cropped Trouser fra Jil Sander for deg.

7. Invester i SMYKKER

Smykker kan brukes til alle anledninger og man bør ikke være redd for å bruke statement-pieces også på dagtid. Et par store og feminine øredobber gir en pen kontrast til en oversized blazer og dressbukser, mens mindre smykker gir det lille ekstra- hva men en yndig hårspenne fra CompletedWorks? Om du er glad i store smykker så er Mini Begum Earrings fra Amina Muaddi og Trefle Ring fra Goossens nydelige for å live opp et antrekk. For den mer beskjedne kan et lite bokstavsmykke være tingen eller et elegant armbånd fra samarbeidet mellom Khaite og Elhanati.

8. En hverdags-VESKE

I en travel hverdag ønsker vi en veske som rommer alt vi behøver i alle situasjoner. En større tote-veske har plass til både en PC og vannflaske, mens det også finnes mindre varianter for den som ikke har så mye de skal ha med. Veskene fra The Row har et klassisk uttrykk uten noe krimskrams som følger deg år etter år, frem og tilbake fra jobb. Denne sesongen er vi veldig glade i Large Park Tote i tan og Jules Tote i semsket skinn. Khaite byr på en moderne vri på tote-vesken med sin Lotus Tote, som har en fantastisk form og sitter godt på skulderen. Dries Van Noten og Jil Sander byr på vesker i mykt nappa-skinn som passer inn til deg som ikke skal ha med mer enn det essensielle, men ønsker mer plass enn i en party-veske. Følg din smak og velg vesken som er tidløs, men som reflekterer din personlighet.

9. Elegante PUMPS som går til alt

Det beste du kan gjøre for å løfte et antrekk er å tilføye et par lekre pumps. Khaites Lorimer pumps har et urbant design med en feminin og klassisk touch, mens The Row's Kitten pumps er minimalistiske og kan enkelt tas med fra hverdagen på jobb til restaurantbesøket på kvelden. Hvis du ønsker å gå en enda mer klassisk vei, er BB pumps og Hangisi fra Manolo Blahnik det ultimate valget. Begge disse pumpsene er ofte sett på Kronprinsesse Kate Middleton!